Onlinesupport

101
Hej på er alla!

Jag funderar på att fixa till en online support på min hemsida. (telecompartner.se)

Jag har ingen kunskap att bygga någon själv så jag får hålla mig till färdiga lösningar. Någon som har någon att rekommendera? 
Kan tillägga att sidan i dag är gjord i ASP men kommer att byggas om till PHP och köras i Joomla.

Hoppas på svar.

Mvh, Marta
355
1
Hejsan Marta. Skall du göra om sidan och köra i Joomla med php har du massor av alternativ. Skaffar du ett webbhotell med fantastico installerar du enkelt applikationer som [b][url=http://www.craftysyntax.com/]craftysyntax[/url][/b], [b][url=http://helpcenterlive.com/dru/]helpcenterlive[/url][/b], [b][url=http://www.osticket.com/]osticket[/url][/b], [b][url=http://www.support-logic.com/]support logic helpdesk[/url][/b] och ett flertal till.[br]
63
Är du ute efter en helpdesk som levererar frågor till er, eller en riktig realtidschatt?
Tessicon.se :: Web- och designlösningar
101
Hej och tack för era svar. [br][br]webbgbg.se, jag har ingen aning om vad Fantastico är. Jag ligger på en egen server så jag vet inte om det är möjligt. [br][br]Tessicon, jag behöver en realtidschatt. Vill se om det kan ge någon resultat.[br][br][br]//Marta
63
Kanske en AJAX-lösning vore något då? Med PHP i ryggen. Kolla till exempel på http://www.phpfreechat.net/[br]Finns massor med såna här färdiga gratislösningar, men den här verkar stor och bra.[br][br]Jag jobbar inte i Joomla själv, men det kan ju inte vara alltför svårt att få in icke-joomla-applikationer i det?
Tessicon.se :: Web- och designlösningar
355
1
[quote]jag har ingen aning om vad Fantastico är.[/quote][br]Fantastico ingår i de flesta webbhotell som använder apache och cPanel. Apache är en väldigt gammal och beprövad open source applikation som arbetar mycket bra på ett webbhotell baserat på Linux. Du installerar en applikation enkelt genom att klicka två ggr i kontrollpanelen. Tyvärr är det så att om du ligger på de vanligaste svenska webbhotell som Loopia eller Crystone har du inte cPanel. Du får det däremot om du anlitar ett webbhotell som oderland, bolinan eller liknande.[br]Hoppas detta ger lite mer kött på benen.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.