Avvisningsfrekvens

640
5
Hej!

Sitter och kollar min statistik och har upptäckt att min ökade marknadsföring leder till att fler besökare avvisar min sajt. Ligger nu på 66%  :o Före Google kampanjer och dyligt låg det under 40%.

Tänkte höra hur det ser ut för er andra? Är detta normalt eller behöver jag se över min strategi?

(Allt enligt Analytics)

MVH

R
456
1
Låter som om du drar trafik från fel typ av besökare. Kanske är du för generell och behöver rikta marknadsföringen mera..
758
1
Tycker nog att du ska vänta lite innan du drar några slutsatser.[br]Du drar kanske en helt ny målgrupp av besökare som fungerar lite annorlunda i sitt beteende, än vad du är van vid.[br]Budskapen behöver kanske ändras och anpassas till den rådande finanskrisen osv.[br]Svårt att uttala sig, när man inte vet något om din verksamhet.[br]
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
822
48
Som Stefan säger kan du säkert avvakta ett tag innan du drar några slutsatser.[br][br]Kolla annars över vilka sidor som har ökat din avvisningsfrekvens. Kan det vara så att de sidorna inte är riktigt vad besökarna söker efter..?[br]Kan du kanske locka dem att klicka vidare med ett tydligt erbjudande eller bättre internlänkning?
640
5
Hej och tack för era svar! [br][br]Jag avvaktar nog lite så får vi se vad som händer.[br][br]Förstår på er att 66% verkar mycket i alla fall  :([br][br]MVH[br][br]R

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.