Responsive design är det standard på nya sajter?

822
48
När man beställer en ny hemsida idag. Ska man ställa det som krav att det ska vara responsive design eller är det inte så viktigt som många menar på?
50
3
Vissa har det som standard, andra inte! Det är ett bra sätt att framtidssäkra sin hemsida med tanke på hur trenden ser ut gällande mobilt sök.
80
Hej. Våra hemsidor är oftast mobilanpassade på ett eller annat sätt. Om man kan kräva anser jag att man inte kan men finns säkert dom byråerna som erbjuder det som tillägg om det inte ingår. :)
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
822
48
Anser ni att man bör bygga den Responsive eller beror det på syftet med sajten? Alternativet är ju klart att göra den som vanligt och sen skapa en mobilanpassad hemsida så får man väl med de flesta skärmstorlekar ändå - eller är det att tänka bakåt? :)
50
3
Vi försöker att hålla oss till responsive, blir enklare att underhålla ur SEO-synpunkt, sparar tid och därmed ökar lönsamheten. Det är dock en kompromisslösning, framförallt fram tills alla börjar köra med Google Chrome/senaste versionen av IE, FF etc. som webbläsare. För vår egna del så har vi sett att runt 75% av vår trafik använder Chrome, och enligt vår enkät så är det just nu 59% som har svarat att dem använder Chrome (blandade åldrar!)
80
Håller med northside här. bygg responsiv sida från början. självklart man kan köra en mobilsajt om man vill men då kan du lika gärna lägga den tiden direkt på att bygga responsivt.
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
822
48
Bra. Tack för era svar!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.