Betalning och leverans

36
hej!

har satt en duktig kille att göra en webshop åt mig, så på den biten behöver jag inte engagera mig. Men jag kan väldigt lite om sånt här så vore tacksam om nån kunde berätta lite om hur man enklast sköter betalning och leverans och sådant. Är i detaljhandelsbranschen så det blir många småköp och till en början kommer jag nog mest sälja till kunder i samma stad som redan känner till mig.

frågan kanske är väldigt luddig men jag skulle bara vilja ha en bild över hur det rent praktiskt fungerar.

tacksam för alla svar
758
1
Sådant brukar lösa sig efter hand och kan skifta väldigt från fall till fall.[br]Däremot så tar det lång tid innan du få kunder som vill handla.[br]Det är i början ett ständigt byte av sortiment och produkter, innan man hitta rätt.[br][br]Tycker nog att du ska engagera dig i butikens uppbyggnad och ta del av all den information som faktiskt finns på Internet om just "konsten att gillra en webbutik"[br]så att folk vill handla.[br]Det är alltid enklare och sälja en pärla för 5 kronor än vad det är att sälja sådant[br]som kostar flera hundralappar.[br][br]Ungefär så kanske :vissla
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2360
37
Så sant, billigt och mycket. Det var så Hennes, en kund jag hade i årtionden började: Man sålde julstjärnor och det gick bra för dom och jag levererade inredningen till deras kontor och butiker. Idag är HM ett ganska välkänt märke med ett och annat kontor och butik runt om i världen.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.