Trafik på sommaren

640
5
Hej!

Någon mer än jag som har en kraftig nedgång när det gäller besökarna på era hemsidor över sommaren?

Jag droppar 25-30%  :-X Har lärt mig tycka illa om fint väder numera  ;-)

MVH

R

758
1
Näe, jag har faktiskt ökat antalet besökare med minst 40% i jämförelse med förra året samma tid.  :D[br]Jag vet för några år sedan, så fanns det ett visst tapp under sommaren, men i och med att fler och fler surfa med sina bärbara datorer i sommarstugan så är det nu ganska [br]hygglig trafik. Visst säljer man skidutrustning, så kan man räkna med färre besökare på sommaren än på vintern.[br]
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
640
5
Hej! [br][br]Tack för stödet Stefan  ;)[br][br]Ingen annan?[br][br]MVH[br][br]R
2360
37
Då och nu! Då gjorde jag företagsinredningar och på sommaren hade alla stängt.utom jag Nu kan man ju nås dygnet runt och företagsrådgivning kan ske när det passar båda.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
758
1
Rent generellt så vet jag att många tappar besökare under sommaren.[br]Därför kan det vara viktigt att satsa extra hårt på marknadsföringen, just under dessa månader. Sådana satsningar brukar kunna räknas hem ganska enkelt, då ens kollegor[br]har tagit semester eller är allmänt dåsiga av värmen.[br][br]MR R![br]Ser det så här istället...Vad gör det om du tappar 30%, det finns ju 70% kvar[br]som kan bli dina kunder.[br]En kompis till mig har mellan 6 - 12 besök i månaden på sin hemsida.[br]Han är jätteglad för detta, då mer än hälften blir nya kunder.[br]Hoppas du finner någon tröst! :o
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
205
1
Jag tror att, lite beroende på vilken bransch man är i, det går att få tag på kunder i princip samma utsträckning som resten av året. Det är bara det att folk ändrar sina rutiner under sommaren, alltså fungerar inte de klassiska marknadsföringssätten. Flyttar alla till stranden ska man placera ut reklamskyltar på vägen dit, eller gå runt med plakat på stranden (enkla, omoderna exempel bara). [br]Gör en liten analys: vart tar dina kunder vägen? Ha som mål att följa efter dem med din marknadsföring.[br][br]Du kanske kan ha en drive och sälja, skänka eller ge på köpet sommarrelaterade produkter. Tryck upp din logo på badhanddukar, sommarhattar och paraplyer, när de används ses de av fler än den som äger grejen.
355
1
helt riktigt. Det som gäller över sommaren är turism, stränder, restauranger, resor, hotell och uteliv. Möjligt det även är folk som tittar efter sport, bilar, tips och poker över sommaren. Det som är konstigt med Sverige är att de är så väldigt dåliga på att ta emot turister från utlandet. Vi ligger fortfarande sämst till i hela norden gällande ge information på engelska, tyska, franska och spanska.
2360
37
Du skulle kunna passa på att ta lite semester och ladda batterierna istället. Det är lätt att bli utbränd annars.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
355
1
[quote]Du skulle kunna passa på att ta lite semester och ladda batterierna istället. Det är lätt att bli utbränd annars[/quote][br]Visst, det kan du faktiskt ha rätt i men som entreprenör har du aldrig semester vet du  ;)[br]Det är, för övrigt, denna perioden som man skall leva på turism i sverige
2360
37
Har man en annan ordning så får man ladda batterierna vid en annan period, men det är oerhört svårt att släppa det man tycker är roligt.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
193
Det går ju alltid att uppdatera hemsidan. När det är fullt upp att göra, är detta svårt att hinna med.[br][br]Håller samtidigt med Lars Arenander, passa på att ladda batterierna!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.