Feedback - Canvas-Photos.se

6
Hej!

Sedan april i år driver jag sidan http://www.canvas-photos.se. Sidan erbjuder fotoframkallning på canvas (tavelduk).

Igår släppte vi vår senaste version av systemet som gör det möjligt att trycka tavlor i alla format mellan 20x27 cm och 100x150 cm. Vi utökade också antalet ram-storlekar i vårt arbete mot målet att inom kort kunna erbjuda ramar till alla format vi trycker.

Skulle nu vilja ha lite feedback på sidan. Hur uppfattar ni den? Saknas något? Är det lätt att hitta och förstå hur sidan fungerar? All kritik är välkommen!

Vänligen Gustav Olsson
Canvas-Photos.se
Marks & Bleeds
Gustav Olsson

Marks & Bleeds - http://www.marks-bleeds.se
Cnavas-Photos.se - http://www.canvas-photos.se
63
Hejsan[br][br]Det enda layoutmässiga problemet jag ser spontant är att knappen vid uppladdningsformuläret är ungefär dubbelt så stor i FireFox som i IE. Detta gör att den sticker ut till höger genom rutan den ligger i. [br]Angående designen kan jag nog tycka att det är lite bleka färger för att vara foton och tavlor det handlar om. [br][br]Vill du även ha kritik på källkod och funktion?
Tessicon.se :: Web- och designlösningar
6
[quote author=Tessicon link=topic=2762.msg11658#msg11658 date=1188545954][br]Hejsan[br][br]Det enda layoutmässiga problemet jag ser spontant är att knappen vid uppladdningsformuläret är ungefär dubbelt så stor i FireFox som i IE. Detta gör att den sticker ut till höger genom rutan den ligger i. [br]Angående designen kan jag nog tycka att det är lite bleka färger för att vara foton och tavlor det handlar om. [br][br]Vill du även ha kritik på källkod och funktion?[br][/quote][br][br]Vad det gäller knappen vet jag inte riktigt hur jag skall lösa det, verkar som om firefox och IE + Safari har olika definitioner på hur bred knappen blir... Har du något tips så tas det gärna emot. [br][br]Kritik på källkod och funktion tar jag också gärna emot. [br][br]Tack för hjälpen![br]
Gustav Olsson

Marks & Bleeds - http://www.marks-bleeds.se
Cnavas-Photos.se - http://www.canvas-photos.se
63
Sätt en bestämd bredd på knappen då, som du vet får plats. Det kan ingen webläsare ignorera  :)
Tessicon.se :: Web- och designlösningar
2066
2
Vet inte om du bara vill ha feedback på layout, men jag saknar prisinfo (överblick över vanliga storlekar).[br]Vore även bra med lite teknisk info, min/max ppi (vad skrivaren utnyttjar), handering av förgprofiler (gärna en proof så jag kan se vad skrivaren klarar), tiff och gärna alternativ för att bilden inte skall förstoras / förminskas av er (ingen omskalning).
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
205
1
En enkel sida där man kan göra mycket på första nivån, utan att behöva gräva sig nedåt i sidhieararkin för att göra köp osv. Väldigt bra. [br]Problemet med uppladdningsknappen i FF som nämnts stör och ger ett oproffsigt uttryck. [br]Lite mer färg och lite mörkare bilder, framför allt på ramarna vore trevligt.[br]Ni listar era priser väldigt bra, men inte ett ord om fraktkostnader. Varför står inte det med på Priser-sidan?[br][br]Felskrivning på sidan Tavlor:"...fotograf från Lund, har en speciell fånga att fånga miljöer..."[br][br]Ett tips som jag läst på ett engelskt forum för e-handelsproffs där de tio största misstagen när man designar en e-shop är att kräva registrering och inloggning för att köpa. Varför räcker det inte med att uppge  namn, adress och kontaktuppgifter när man handlar? Många, inklusive jag, själv vill inte behöva hålla reda på ännu ett lösenord.[br][br]Väldigt trevlig och enkel sida med humana priser. Jag kommer antagligen att handla där. Lycka till! :)[br][br]/r: Ett förslag är att försöka hitta en adress utan bindestreck. är canvasphotos.se/.com/.nu ledigt? cvphoto.se.... canvasph.se... osv?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.