Feedback - nordenberedaren.se

2
Hej!

Jag tar tacksamt emot feedback på hemsidan www.nordenberedaren.se. Sidan är uppbyggd kring vår senaste produkt Nordenberedaren som är helt ny värmepump för varmvatten.

Sidan har varit igång 1 dryg månad drar besökare, men vi vet att det säkert är mycket som kan förbättras. Och vad är egentligen bättre än konstruktiv feed-back?

Så hugg i och såga eller beröm. All feedback är varmt välkommen.

Bästa hälsningar

/Andreas Nilsson, G&J
63
Ett tips kan vara att ha en knapp vid återförsäljarformuläret till höger. Alla har faktiskt inte javascript. Speciellt inte sökmotorer. Vill du inte ha en knapp, så kanske du kan göra en sitemap med länkar till alla återförsäljare, och placera i sidfoten eller liknande.[br][br]Du bör även använda dig av en doctype, och validera din html hos w3c. Detta för att göra sidan tillgänglig för så många som möjligt. [br][br]Du ska undvika tabeller i layoutsyfte när du bygger en hemsida, då tabeller är avsedda för tabulär data. En semantisk sida blir mycket lättare att besöka för folk med screenreaders eller braille-display. [br][br]Du använder taggen för att markera underrubriker. Detta är inte heller semantiskt korrekt. ska användas för att framhålla ordet, "understryka" det. Använd istället rubriktaggarna

osv.[br][br]Det här är inte heller kul att se:[br]

 

[br]

 

[br]

 

[br]Stycken utan innehåll alltså. Använd css för att bestämma positioner.[br][br]Ange hellre fontstorleken i em eller %, istället för pixlar som nu. Detta är också för synskadade, eller folk som bara vill byta textstorlek för skojs skull.[br]Försök också ange en alternativ text till bilder, vilket också ökar tillgängligheten. [br][br]Angående designen så gillar jag färgerna och utseendet, men saknar lite bilder på alla sidor utom startsidan.

Tessicon.se :: Web- och designlösningar

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.