Feedback http://www.tryckeributiken.se

7
Jag skulle gärna vilja ha lite feedback på http://www.tryckeributiken.se

Användarvänlig?
Fungerar den bra i era webläsare?
Någon anmärkning?

Jag skulle uppskatta all negativ och självklart posivtiv kritik.  :nicka
Tack till alla på förhand!
http://www.tryckeributiken.se - Din totalleverantör inom reklam!
1616
4
Fungerar bra i ie7. [br]Kanske lite grafiskt andefattig vilket inte är helt oviktigt i era sammanhang, saknar även konkreta säljargument på startsidan.[br]Men annars konkret och väl fungerande. Har dock inte testat att beställa något ;-)[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
2066
2
Verkar fungera bra. En detalj jag hittade var rutan där man väljer hur många artiklar att visa per sida. Testat med Firefox 2.0.0.13.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
223
Funkar bra i Firefox 3 och Safari.[br][br]Grafiskt stabil, vilande i lugna färger. Välbalanserad. Aningen auktoritär, eller "andefattig" som Mojo så fint uttryckte det.[br][br]En sak vågar jag lova att du kommer få kritik för: den pyttelilla texten.[br][br]Nu till tusenkronorsfrågan: Varför ska jag använda Tryckeributiken? Är det för priset? Enkelheten? Leveranstiden? Utbudet? Servicen? Kvalitén?[br][br]Annars: bra jobbat! Nästan klart!
193
Hej, det skulle verkligen lätta upp med bilder precis som flera redan tagit upp här.[br][br]I första anblicken tycker jag sidan mer ser ut som en blogg, och inte ett företag där man kan beställa trycksaker.[br][br]Den ser för övrigt snygg ut. Är den byggd i Joomla, månne?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.