Hjälp med logotype.

33
Skulle vilja få lite hjälp med en bra logo till mitt företag, Namnet är inarbetat men det säger inte någonting om min verksamhet (inte omedelbart i alla fall). Jag skulle vilja ha någonting som talar om vad jag gör tillsammans med firmanamnet. Jag skulle även vilja att man kunde använda den loggan för sig, tex i tryck på bröstet.

De första åren har jag bara kört med "Vilse", sen har jag labborerat lite med kordinat och kustlinjer, men det förstärker bara "vilsekänslan", det säger fortfarande inget om vad vi gör.

Tanken med namnet "vilse":
Att det är då man lär sig om sig själv och sin omgivning, om man hela tiden är på trygg mark utveklas man inte.

Kordinaterna i min nyvarande logga anger var Columbus landsteg 1492 i America, fast i själva verket trodde han att det Indien. Mer vilse än så är svårt att vara, men så upptäckte han ju en ny kontinent. Kustlinjen i loggan är den kusten han landsteg på.
Loggan finns på startsidan på www.vilse.com

Problemet är att vi gör ganska mycket, jag har många ideer själv men inte som passar hela verksamheten, de blir bara bra i vissa sammanhang.

Sen vet jag att man inte ska hålla på att byta, men jag vill inte ändra på namnet, bara göra det tydligare och kompletera med vill info.

Kommer någon med ett riktigt bra förslag så köper jag det, och om någon är intresserad av att jobba vidare med de ideer jag själv har så är det bara att maila.

Men i första hand är jag tacksam för ris o ros!

/Andreas
43
Tyckte att den var väldigt rörig.[br]Dessutom är inte fonten så lättläst.[br][br]Enligt mig ska loggor fastna direkt, så man kommer ihåg det...
758
1
Jag tycker att du har en alldeles utmärkt logga.[br]De flesta företag satsa på en logga som är lätt att komma ihåg osv.[br]Var har du för glädje av en sådan logga?[br][br]Din logga säljer hela ditt koncept :bravo
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
193
Jag tycker att både loggan och sajten är jättefina! (Tycker om grönt också!)[br][br]Har tipsat några om sajten, den skapar en förväntan om en häftig upplevelse. Har du någon gång funderat på att lotta ut en upplevelse som pris i en tävling som ett sätt att dra mer trafik till den?
33
Jag säljer tex Expeditionsresan som ett pris till olika säljtävlingar, istället för en 40" plasma tv kan det vinnande teamet åka på en äventyyrlig expeditionsresa. Jag har all utrustning till deltagarna som krävs. [br][br]Skulle man bara lotta ut en aktivitet måste man ju komma ut bra med själva tävlingen. Det kan man ju göra via annonser eller radio, men då kostar det pengar med en gång. [br][br]Om man ska lotta ut en aktivitet på hemsidan måste ju besökaren prestera någonting, vad vet jag inte riktigt, ideér?[br][br]/Andreas
14
Du kunde ju prova ta kontakt med något omtyckt TV-program där man lottar ut priser, typ Bingolotto, som väl ses av en hel massa olika människor runtom i landet? Erbjud dem någon intressant och omtyckt aktivitet att lotta ut, gratis. [br]Kunde bli mycket trafik på hemsidan efter programmet  :winner[br]Jag tycker ni har en bra logo, bra hemsida och mycket intressant affärsidé! 8)
2360
37
Loggan är häftig, byt inte den. Med alla aktiviteter kommer ni ha fullt upp även i framtiden.  När jag är på stranden i Jurmala (2 mil från Riga C) ser jag ofta aktiviteter som man skulle kunna ha eller ta över folk dit.  Man har drakflyg, skärmflyg på vatten eller på land med hjulförsedd åkdon, Man hade en fantastik skateramp, Jag läste om motorcykeltävling, man har ganska snälla backar, Själv har jag provat på trailskate i backe. Folk blir otroligt imponerade, men ett av mina  par ska jag göra mig av med då tiden inte räcker till för allt. Strax 03.30 dags att gå och sova en stund.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.