Lansering e-revisor.se

5
Besök gärna och låt mig veta vad ni tycker. Vad vill ni se, vad är bra/dåligt, etc.

www.e-revisor.se
1165
En inte så tokig idé, jag skulle kunna tänka mig att använda en internetrevisor om jag inte hittar vad jag vill ha på hemmaplan. [br][br]Sidan känns dock lite ofärdig, och verkar vända sig till väldigt insatta människor. Jag tror att de som vill nyttja den här tjänsten inte är särskilt insatta, utan de vill ha ett lägre pris än lokala revisorer vill ha. Om det sedan är i XBRL-format eller pxml med pdf-stöd och SIE-implementering är inte det väsentliga i marknadsföringen, utan det hör till det finstilta längre fram i processen.[br][br]Priser som anges "från" är inte bra att marknadsföra sig med. Det kan ju bli hur dyrt som helst. [br][br]Se till att du inte har adressen [email protected] överallt. Använd istället adresser som [email protected], [email protected] och [email protected][br][br]Jag saknar också någon form av kringtjänster att köpa till, t.ex. skatterådgivning, kapitaloptimering, kvartalsbokslut med analys av nyckeltal etc.
720
Jag har svårt att hitta din målgrupp för tjänsten. Är man som företagare kunnig nog att själv upprätta sitt bokslut så klarar man nog att göra årsredovisningen också.[br][br]Lämnar man bort bokslutet så finns det väl ingen redovisningsbyrå som inte samtidigt gör årsredovisningen. Sedan har du revisionsberättelsen som ett alternativ vilket innebär att du ser revisorerna som en målgrupp för dina tjänster, man vad är det du erbjuder som inte de själva löser automatiskt.
5
Bra synpunkter:[br][br]- Just nu spretar nog målgrupperna. Å ena sidan ser jag framför mig att alla som vill ska kunna upprätta en årsredovisning som helt uppfyller lagkrav. Tycker även att för få verkar använda XBRL (i alla fall där jag jobbar) så jag vill ta fram en sådan export. [br][br]Kan tänka mig att fokusera på ekonomichefer/ansvariga på medelstora bolag som måste upprätta årsredovisningar, analyser mm själva. En möjlighet är även att utöka med en koncernredovisning. [br][br]Eposten är tråkig jag vet...får inte igång mailservern just nu dock...[br][br][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.