Önskar feedback på en sajt!

11
Hej!

Jag skulle vilja ha lite konstruktiv feedback på en verksamhet vi håller på att bygga upp. 🙂

Vi utvecklar en sajt som skall hjälpa företagare att söka efter lediga lokaler, just nu finns vi med lokaler i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Halmstad, Borås, Ulricehamn, Jönköping och Stockholm men framöver öppnar vi i hela Sverige.

Tanken är att på sikt skapa ett "hemnet för företag", där man kan söka lediga lokaler, ytor i varierande storlek, läsa intressanta nyheter och tips inför flytten!

Kolla in! m2finder.com


Klicka er gärna runt och testa så mycket som möjligt, återkom gärna med konstruktiv kritik på kontaktformuläret:

m2finder.com/kontakt/

Vissa saker med bilder som inte ser bra ut just nu vet vi om, men all feedback är värdefull.

Tack på förhand

m2finder-teamet
UWL
10
1
Hej, jag gjorde en snabb koll! Om du tog bort den stora tomma området överst så skulle sökrutan på första sidan synas bättre och hamna ovanför nedre kanten på en bärbar dator som min Mac book pro. Nu blir det istället att man först klickar på menyn -> Sök lokal i din kommun. Den stora gröna blaffan med vit text i på första sidan längst ned: "På jakt efter en ny lokal, att växa och utvecklas i?" orkar man inte läsa, dels för kontrasten är för låg, men även för att det är ett stort samanhängande textsjok utan paragrafer och för långa rader. Många av rubrikerna ligger för nära överkanten t ex här: http://m2finder.com/vi-hittar-lokalen/. http://m2finder.com/tips-for-flytten/ <-- här ligger brödtexten för långt ifrån rubriken. Annars så verkar den fungera rent funktionellt. Du har en del att jobba med när det gäller hastighet och optimering av användarupplevelsen: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fm2finder.com%2F&tab=mobile Ett tips är att minifiera och slå ihop javascript, komprimera bilder.
11
Hej! Tack för återkopplingen Göran, det är lite designmissar och barnsjukdomar, dessa får vi helt enkelt se över! Absolut, vi kommer att snabba upp den rejält, jättebra med konstruktiva tips. Säg gärna till om du ser någon funktion som känns irrelevant eller något då skulle vilja se som saknas.
UWL
2
Hej, Först vill jag säga hemsidor som ger en samlad sökinformation ex, hemnet osv är en av mina favoriter. Då jag själv söker efter en lokal till mitt företag så gick jag självklart in på er hemsida och tänkte att jag skulle lämna lite feedback. Namnet tycker jag passar utmärkt till er affärside :) smart och smidigt namn. Min första feedback gäller menyn Hem. Vid första anblick (innan man scrollar ner på sidan) så fastnade jag inte, vilket är av stor vikt när man driver en hemsida. Till stor del är pga bilden kommer för långt ner. Mitt tips är att använda lite Css tricks och animeringar. Bilderna är lite för stora och viss del av texterna är osymetriska. En till sak jag noterade var att man tappar bort sig lite om man trycker på Dropdown menyerna "Sök lokal i din kommun" och "Tjänster" efter som att menyn inte blir Aktiv utan det hoppar ur. Jag hoppas att min feedback var till någon hjälp. Jag ger gärna mera feedback om det behövs då jag lever och andas hemsidor :) Jag skulle rekommendera att du skapar din hemsida i onepage design eftersom det är modernt och jag tror det skulle passa din verksamhet. Du kan gärna gå in och se vår hemsida www.jstid.se för lite tips och ideer. Om du även skulle vara intresserad att anlita en webbyrå så erbjuder vi nu privat och företag hemsidor till väldigt förmånligt pris eftersom vi arbetar nu med att lansera tjänsten. Mvh Jonas Isaksson greman
11
Hej Jonas, Tack för synpunkterna - kanon! Vad söker du för lokal, vilken storlek och i vilken stad? Jag letar gärna (kostnadsfritt) åt dig. Vi kommer att skrota denna sidan och släppa en egenutvecklad inom någon månad, därför är era synpunkter strålande!
UWL
11
Hej! Igår lanserade vi en uppdaterad version, en ny kostym - men med samma vision: Att förenkla för expanderande och nystartade företag. Vi kommer framöver visa lediga lokaler, nyheter för branschen och tips inför flytten. Eftersom vi gick live igår och precis börjat indexering av lokaler har vi inte så många objekt publicerade, men det kommer alltså att fyllas på mycket framöver. [url=http://m2finder.com]m2finder.com[/url] Kom gärna med kontruktiv feedback på [url=http://m2finder.com/kontakt]http://m2finder.com/kontakt[/url] Tacksam för all unput! Har ni en ledig lokal kan ni kostnadsfritt ladda upp den direkt på sajten. //m2finder-teamet
UWL
40
1
Hej. Den nya hemsidan ser mycket bra ut. :) Den har en fin och modern layout och allt är strukturerat. Det är lätt att hitta det man söker och sökfunktionen på hemsidan gör så att man kan söka efter de önskemål man har. Det enda negativa är att "Sociala Medier-Knapparna" högst upp på sidan EJ är länkade till era Sociala Medier utan leder till de Sociala Mediernas Login-funktion. Hoppas detta var till hjälp! ;)
ReklamEliten, Billig och Snabb reklam.
8
Sajten ser enkelt ut. Du ska kanske spela med färger eller även välja en annan template.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.