Låna på Almi?

7
Jag antar att man inte får mickrolån på almi när man har en betalninganmärkningar men om man startar ett ltd istället och söker ett företagslån. Är det bättre göra så då.? :nicka
Ska/vill starta en barnklädesbutik och det har dökt upp en lokal med bra läge.
Det enda som fattas är pengar nu.
1165
Tveksamt om jag skall vara ärlig. De lär nog kolla dig som person ändå.
7
Ja det vet jag att dom gör. väl bara skippa lånet där då.?
1165
Har Almi som policy att inte låna ut pengar om man har betalningsanmärkningar? Jag trodde de såg mer till företags möjlighet att bära sig, än om man missat en parkeringsbot eller ett CSN-lån eller något sådant.[br][br]Jag tycker du skall prata med dem och höra vad de tycker och tänker innan du ger slaget förlorat.
2360
37
Apropå CSN-lån så kan man överklaga betalning om man har låg inkomst , Det har kommit till sedan jag öerklagat ett ärende till högsta instans och fått prejudikat så man har fått tänka om och inte vara så kaxig som  man var innan. Gäller det dessutom gamla lån så skivs de av årligen för att upphöa helt vid 67 års ålder. De nya däremot stiger måttligt. Det absolut bästa lån man kan ta idagsläget om man ska studera samtidigt. Dels får du studiebidrag och sedan möjlighet att låna. Jag skulle vilja veta om det finns något annat land som har så förmånligt. :bravo :winner :LOOOL.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
223
Min erfarenhet är att ingen ens kopplad till din konstellation får ha betalningsanmärkningar om du ska ha ALMI-pengar.[br][br]Är du säker på att pengar är det enda som fattas? Jag är villig att se över affärsplan och cash-flow-statement om du är seriös (PM:a i så fall).
7
Hmm seriös ja det är jag hållt på planera typ i 2 år. men med betalninganmärkning har jag skitit i det att söka lån och grejer :(,nu dök det upp en lokal centralt så nu ska jag träffa  en rådgivare på nyföretagarcentrum den 7/4. tycker fortfarade moms,skatt och budgeten är jättesvår. Så jag hoppas få hjälp med den där.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.