I behov en väldigt liten finansiering

8
Hej!

Jag är en ung kille som senaste tiden satsat hårt på min lilla verksamhet med bas online. Jag har ett nytt projekt igång och det är nästan redo att lanseras men jag har märkt nu i sluttampen att det fattas cirka 20 000kr för att jag ska kunna komma igång ordentligt utan att allt strular och jag riskerar att det hela går i graven.

Jag är ute efter en form av korttidslån där det optimala för mig vore att låna 20 000kr där jag betalar en årsränta på kanske 25% och och sen betalar jag tillbaks allt om kanske 5 månader. Då har jag garanterat pengar att betala tillbaks, även om verksamheten går åt helvete.

Finns det någon som vet vart man kan få tag på denna typ av finansiering? Det är ju inte direkt riskkapital eller är det? Jag har tyvärr inga vänner eller släktingar som kan erbjuda lånet så hoppas att någon här vet vart man kan vända sig.
44
Om det är någon som kan gå i god för dig hos banken så finns det en möjlighet till 20 000:-[br][br]Och om det verkligen är som du säger att du kan betala tillbaka de pengarna inom 5 månader, oavsett vad så är det väl ingenting att diskutera. Snacka med mor & far om detta.[br][br]De om några bör ju känna till hur hårt du kämpar för att få det att funka.[br][br]Lycka till!
musician / composer
8
Släktingar går som sagt bort av olika anledningar, tyvärr.[br][br]Men du nämnde banken, går de med på lån utan månadsbetalningar? Och hur ska jag förbereda mig inför ett möte med dem och vem ska gå i god för mig?
50
1
www.loanland.se kanske kan vara något?[br]
8
En riktigt bra sida där! Tyvärr gäller samma sak där som överallt annars - de kollar kreditupplysning och jag är för ung för att ha en sådan att tala om. Min verksamhet startade jag upp i höstas och innan dess var det bara små extrajobb...
2360
37
Nordea hade ett lån utan säkerhet upptill 120.000 med en årsränta på ca 10 % väldigt mycket på lång sikt men kortvarigt så kan det vara en utväg.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
640
5
Hej! [br][br]Så små pengar är väl bättre att jobba ihop? Jobba %/&"#¤% av dig under en månad så är det ju klart. Hålla på med banken är minst lika jobbigt och tidskrävande. [br][br]MVH[br][br]R
44
Sommaren är ju kommen, sök sommarjobb?  8)[br][br]Jag tror säkerligen att banken vill få tillbaka en liten del av lånet månadsvis. Lite svårt i detta fall, eftersom övriga familjemedlemmar samt släktingar är uteslutna. Jag tror mig våga säga att banken kommer neka till lån eftersom du inte har något fast arbete med fast lön.[br][br]Kontakta ALMI Företagspartner. Snacka med dom och hör vad de har att säga. I vissa fall kan man få pengar om man vill starta ett företag.[br][br]Lycka till!
musician / composer
1
Hej,[br][br]Du måste skriva några rader om vad du har för verksamhet för att överhuvudtaget kunna låna. Eftersom du inte har tillgångar som säkerhet, din personlig merit är viktigt. Vad har du för utbildning etc.[br][br]Lyckat till!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.