Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Kapital och partners - Färdigt system som spärrar telefonsäljar

Kapital och partners - Färdigt system som spärrar telefonsäljar 04 jul 2012 18:52 #44366

Hej,

Peter heter jag och är 43år. Jag har arbetat med maskin- och produktutveckling i egen regi i 22år. Jag har under de senaste två åren tagit fram ett system som effektivt spärrar telefonsäljare, bedragare, telefonintervjuare och proffstiggare som ständigt terroriserar oss via våra telefoner. Jag dessutom drivit ett callcenter med 12 personer under drygt 3år. Det var under denna tid som iden växte fram.

Systemet består av en klient i form av en hårdvara (dosa) eller mjukvara (app) ute hos användaren som kommunicerar med en eller flera av våra centrala servrar ute på nätet som via unika algoritmer håller klienterna ”up to date”. Systemet är patentsökt och designskyddat i Sverige.

Utvecklingsarbetet med systemet, programvara och dosan är i princip redan klart.

I dagsläget finns ett fullt fungerande system med en förserie om 20 klienter (dosor) och en server som kan demonstreras för rätt person.


Klienten lånas ut ”gratis” till kunden men kunden betalar för tjänsten där klienten flera gånger per dag ”pratar” med servern. Kunden får gratis prova tjänsten i 2 veckor innan avtalet görs aktivt. Är inte kunden nöjd, skickar de tillbaka materialet och allt är ur värden för dem. Låg tröskel för kunden, lätt att sälja. Om kunden väljer att fortsätta, betalar kunden därefter mellan 49-99 kr i månaden under en bestämd kontraktstid om 12, 24, 36 månader.

Säljer man bara till 1% av alla hushåll och företag med fast telefoni (målet att ta 5% inom 3 år) , betyder det att vi kommer att ha 50 000 abonnenter som varje månad betalar in 49-99kr…

Det blir i snitt = 3 750 000kr i månaden. bara i lilla Sverige. Sedan har vi Norge, Danmark, Finland och hela EU. Marknaden är enorm. Till detta kommer alla mobiltelefoner.

Vi söker kapital från aktiva och passiva investerare som önskar att bli delägare. Har du inga pengar att investera, inga problem om du är DRIFTIG OCH ENERGISK som få, och är en person som får saker uträttade. Då kan dina kunskaper, kontakter, engagemang och din tid kan vara nog för att bli delägare.

Så du Marknadsguru, Ekonom, Programmerare, Webmakare eller vad du är duktigt på, Maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta mera vem du är och vad du kan tillföra projektet.

Hör av er, jag har mer att berätta och visa…

Peter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Senast redigerad: 04 jul 2012 19:09 av PeterBKK.
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén

Välj kommun från listan