"Finansiärer"

Anonym
Jag undrar om någon här, kan svara på min fråga?
Att det finns mycket bedrägerier på nätet. Ja det vet man ju!
Men! Om man fått tag i en sk finansiär. Och denne säger sig ordnat ett banklån till en.
Kruxet är så här! Man skriver under ett avtal på ett lån. Väntar några dagar. Får sedan ett meddelande av finansiären, att man har ett konto på en bank som heter Univers Bank. (univers-bank.com)
Man får ett kontonr. Och en kod, för att logga in på kontot man fått. Och vipps! Så finns summan ska få låna där!
Men! För att kunna flytta dessa pengar till ett annat konto. Så måste man betala 587 euro, för att få den slutgiltiga koden, för att kunna komma åt summan. Och, den betalningen Skall gå igenom Moneygram.
Min fråga. Är det någon som har blivit blåst av sånt här tidigare?
Är det någon som vet om denna Univers Bank är seriös?
Anonym
Bäste "Finansiär" Vilket belopp skulle du få om du skickade in 5000 spänn? Glöm bort hela saken. Moneygram är en varningsklocka bara det.
Anonym
300000
367
46
Hela upplägget luktar komplett skojjeri. Att behöva betala lånekostnader i förskott -vilket det ju i praktiken handlar om- innan man kommer åt lånet är ju rena nippran. Moneygram är en varningsklocka bara det. Glöm bort hela saken. Ansök om lån hos en normal affärsbank. Undvik snabblån o liknande. Om affärsbanken bedömer att de inte kan vara med så har de gjort dig en tjänst. Godkänner de däremot så kan du ju alltid shoppa runt efter bättre villkor. Behöver du stålar för att starta upp något är det bättre att jobba ihop pengarna först än att börja med en skuld som du måste beta av. Imre R Redaktuellt Förlag driv-eget-utan-hemsida.blogspot.se
Redaktuellt
3
Letar du efter ett mycket äkta lån? Till en överkomlig räntesats? Bearbetas inom 24 timmar. Har du blivit nedvisad ständigt av dina banker och andra finansiella institutioner? Maurice Finance erbjuder lån som sträcker sig från 1.000.00 Min. till 50.000.000,00 Max. Till 2% ränta. Kontakta honom via ([email protected])..

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.