Outsourcing av IT, utveckling och tjänster - lär Dig mera utan kostnad!

7
Outsourcing är ett område som växer snabbt bland svenska företag med behov av effektiviseringar och processförbättringar samt stora kostnadsbesparingar, vilka går att göra vid outsourcing av t.ex. kundtjänst, helpdesk, administrativa funktioner, program- och IT-utveckling samt ekonomifunktioner, etc.

Baltikum och speciellt Litauen erbjuder många bra möjligheter inom outsourcing som t.ex. Shared Service Centres (SSC), Business Process Outsourcing (BPO) och Information Technology Outsourcing (ITO) samt investeringar. Lithuanian Development Agency och Litauens Ambassad i Sverige har nöjet att bjuda in alla på Företagande.se till en [color=red]kostnadsfri halvdagskonferens [/color] om detta ämne [color=red]tisdagen den 18 november 2008 i Stockholm.[/color]

Evenemanget är ett unikt tillfälle att under några timmar få praktisk information, fakta och kunskap om kostnadsbesparingar, attraktiva affärslösningar och investeringar i Litauen. Detta samt för- och nackdelar presenteras av kunniga specialister och svenska företag som redan utnyttjat fördelarna med en etablering i eller outsourcing till vårt grannland Litauen, gällande tjänster för affärsstöd, supportfunktioner och utveckling. Det bjuds dessutom på lunch och intressanta affärskontakter!

Läs mera och anmäl Dig på: http://www.tbrconsulting.se/litauen



Intresserad av konsulthjälp?
Kontakta Thomas på TBR Consulting AB, tel. 0709-639550, www.tbrconsulting.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.