av Redaktionen
Redaktionen
15 följer
19 följare
46 foruminlägg
1174 artiklar

Leveransavtal mall

Ett leveransavtal är ett generellt avtal som går in på de avtalsbestämmelser som ska gälla mellan en köpare och en säljare vid försäljning av produkter/tjänster/service.

Det är inte ett specifikt avtal om varjehanda försäljning i sig utan reglerar enbart såsom ett ramverk vad som gäller i den situation att en försäljning mellan parterna vidtas. Leveransavtalet kan därför betecknas som allmänna villkor som används mellan parterna vid varje enskild försäljning/överenskommelse om utförande av tjänst/service.

Läs igenom mallen för leveransavtal och fyll i där det anges X. Se till att alla villkor är i överensstämmelse med din vilja i den enskilda situationen. Föreligger något önskemål om att reglera annorlunda skriv till vår jurist, så får du konsultation. (30 minuters rådgivning ingår i Företagarpaketet.)

Leveransavtal

Köp endast mall eller beställ skräddarsytt

Vill du spara tid och få hjälp är den skräddarsydda mallen ett bra alternativ, där mallens skapare jurist John Knutsson hjälper dig att utforma avtalet så det passar er situation.

Beställ enkelt med ett kortköp genom att klicka på knappen här under. Önskar du faktura kan du kontakta oss här.

12Välj mall eller skräddarsytt3Betala med kort

Beställ mallen här

Obs: Beställer du endast mall laddas den ner automatiskt till din dator. Om du väljer skräddarsydd mall så kontaktar vi dig snarast möjligt för upprättande av avtalsmallen.

Är du medlem i Företagande-Plus får du 30% rabatt på mallen och 15% rabatt på den skräddarsydda.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.