Epostmarknadsföring och Nyhetsbrev

2
1
Hej,

Jag håller på att utvecka mitt företag och det börjar ta fart ordentligt och nu letar jag efter bra svenska tjänster för epostmarknadsföring och nyhetsbrev. Jag har ingen direkt erfarenhet från det utan har förstått att det är en av de viktigaste kanalerna för att få återkommande kunder och att bearbeta sina kundregister.

Jag behöver en lösning där det är enkelt och att mailen ser proffsiga ut, det verkar finnas så många olika system där ute så det är extremt svårt att veta vad man ska välja.

Av dom jag har tittat på så lutar det just nu emot.
http://www.rulemailer.se

Va kör ni för lösningar och vad kan ni rekommendera mig som okunnig?
12
Jag har använt mig av många olika lösningar när det kommer till att skicka nyhetsbrev. Jag började med apsis, var inte fullt nöjd. Gick vidare till mailchimp, körde det väldigt länge och var hyfsat nöjd men fick en rekommendation av en vän att prova rulemailers system och då var saken biff. Jag kör idag med rulemailer och skickar ut ca 50.000 mail i veckan, min inbox frekvens är kanon och dom har gjort det enkelt för mig att föra statistik. Så lutar det åt rulemailer så har du gjort din research skulle jag säga.
2
Har använt mig av [url=http://mailchimp.com/]MailChimp[/url] och med tanke på att det är gratis så tycker jag att det är bra. Det går att skapa snygga och proffsiga utskick till olika målgrupper och listor.
Nestell Design - Visuellt varumärkesbyggande www.logotypdesign.se
157
1
50000 mail i veckan? - Spännande :) Ungefär hur många kontakter har du då? PM:a om du inte vill outa alla uppgifter, är bara väldigt nyfiken.
Med vänlig hälsning Carl Jonas Följ mig på Twitter http://www.twitter.com/carl_jonas www.carljonas.se - Blogg om företagande www.oneconsultant.se - Webbyrån som gör dig nöjd Webbutvecklare, entreprenör och bloggare
338
25
Testat Apsis. Bra men dyrt. Även kikat på http://www.getanewsletter.com/ som har bra priser. Vet dock inte hur det funkar.
4
Jag kör också http://www.rulemailer.se och dom är fantastiskt duktiga, fråga efter Sam så hjälper han er.
22
3
Skulle vara roligt att höra lite om era erfarenheter med rulemailer! Jag ska nämligen börja med epostmarknadsföring nu när min butik har kommit igång.
207
3
Ta en titt på: http://www.getanewsletter.com/
207
3
[quote="Nestell" post=46117]Har använt mig av [url=http://mailchimp.com/]MailChimp[/url] och med tanke på att det är gratis så tycker jag att det är bra. Det går att skapa snygga och proffsiga utskick till olika målgrupper och listor.[/quote] Dock endast gratis till en viss nivå, i detta fall 2.000 prenumeranter.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.