Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Folksam söker en Företagsrådgivare i Stockholm

Folksam söker en Företagsrådgivare i Stockholm 24 mar 2014 12:24 #49313

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Folksam söker företagsrådgivare - dina råd gör att företag växer och mår bra!

Vi söker dig som vill vara en del av vår prioriterade satsning inom individuell tjänstepension och som förstår hur en företagare tänker när de försäkrar allt de bryr sig om. Vi har fyra miljoner kunder, förvaltar cirka 300 miljarder och har utnämnts till årets livbolag de två senaste åren. KPA Pension och Förenade Liv ger många karriärvägar och chanser att utvecklas. Nu söker vi ett antal rådgivare mot småföretag i Jönköping, Malmö, Stockholm, Örebro, Västerås, Uppsala, Norrköping, Skövde, Trollhättan, Borås och Göteborg.

Vad du kan förvänta dig
Som rådgivare mot företag och deras anställda ger du finansiell rådgivning och säljer liv- och sparandeförsäkringar samt andra koncept. Du bokar och genomför själv dina kundbesök/rådgivningar och är ofta ute och träffar kunder. Kunderna du jobbar med är både nya och befintliga kunder i Folksam eller något av våra dotterbolag. Du bygger din försäljning utifrån kundens hela behov av försäkringslösningar.

Du har trygg grundlön med stora möjligheter att påverka din rörliga lön. Med Folksams varumärke och produkter i ryggen har du bra möjligheter att lyckas i jobbet! Din egen utveckling stimuleras genom möjligheten att bearbeta företag av olika storlek. Vår möjlighet att utveckla våra företagskunder till helkunder samt samarbetet med våra dotterbolag, KPA Pension och Förenade Liv, ger ytterligare utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.

Vi ger dig självklart en bra utbildning med fokus på såväl teoretisk kunskap samt praktisk tillämpning av arbetet. Se en film med några av våra rådgivare som berättar mer om sina jobb. Kanske är det dina nya kollegor?

Vad vi förväntar oss
Du har vilja och förmåga att uppnå resultat och ser fler lösningar än problem. Du sätter höga mål, har säljdriv, är orädd och är uthållig trots eventuella bakslag. I säljmötet är du övertygande. Du är bra på och gillar att prata inför andra. Du representerar Folksam genom att vara personlig, engagerad och ansvarstagande.

Du bygger goda relationer som leder till bra försäljningsresultat. Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning och ett intresse av ekonomiska frågor. Och vi ser gärna att du har erfarenhet av att boka kundbesök. Du har fullständiga gymnasiestudier och kanske har du byggt på med studier i ekonomi eller juridik. Du har B-körkort och tillgång till bil som kan användas i tjänsten.

Mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Katarina Thomasson, 08-736 11 26 eller Charlotte Brodersson, 08-736 35 16.

Fackliga representanter: FTF Kerstin Kujala, 031-774 41 44, Akademikerföreningen Ann-Louise Andersson, 08-772 68 36 och HKF Mikael Carlsson 0708-31 51 32.

Är du redo för ansvaret? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev på folksam.se/jobba redan idag, men senast den 6 april 2014. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Kundägda Folksam är ett av Sveriges största försäkringsbolag. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. Det jobbar vi för genom att erbjuda försäkringar och pensionssparande till idag fyra miljoner kunder. Vår ekonomiska styrka gör att vi kan jobba långsiktigt och engagera oss i det våra kunder bryr sig om, exempelvis ansvarsfullt ägande och en renare miljö.
Med flera affärer och dotterbolag har vi en bredd av tjänster inom verksamheten och kan erbjuda dig som är engagerad många karriärmöjligheter i ett ansvarstagande företag.

ANSÖK HÄR: express.joberate.com/campaign/url/forward/89a0a8b177ef
Bilagor:
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén
Moderatorer: Patrik Nilsson, Imre Randin

Välj kommun från listan