Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Bufab rekryterar en Business Developer till säljavdelningen

Bufab rekryterar en Business Developer till säljavdelningen 03 apr 2014 17:57 #49399

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Bufab rekryterar en Business Developer till säljavdelningen

Om tjänsten

För att bli framgångsrik som Business Developer på säljavdelningen hos Bufab är det viktigt att du har högt kundfokus och att du i ditt affärsmannaskap skall vara resultatorienterad och uthållig. Du är noggrann, målmedveten och kommunikativ. Du kommer att arbeta med tekniskt intressanta produkter och med leverantörer som är världsledande inom sina områden.
En stor del av arbetet innebär att arbeta självständigt men en del är också teambaserat i en miljö med mycket energi, högt tempo och uppsatta mål. I tjänsten ingår en del resande, cirka 60 övernattningar per år.
Du utgår från din arbetsplats som är på kontoret i Täby.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer du främst att bearbeta nya kunder och utveckla befintliga kunder. Du kommer i samarbete med försäljningschefen att kartlägga marknaden för effektiv och framgångsrik bearbetning och arbeta med egna mål och budgetansvar. I tjänsten bokar du dina egna besök och planerar dina kundaktiviteter.
I rollen ingår även offerthantering, som du i samarbete med innesäljare, följer upp i syfte att erbjuda våra kunder attraktiva och positiva erbjudanden.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för sälj och är självgående i din försäljning då du styr dina dagar själv. När du är hos kund så ska du kunna tänka kreativt och se nya möjligheter som skapar merförsäljning. Du har flera års erfarenhet av försäljning och vi ser gärna att du har mer än 2 år erfarenhet av teknisk försäljning mot industrin. Du är van att ansvara för hela försäljningsprocessen, från besöksbokning, avtalsförhandling och du blir motiverad av att driva det till affärsslut. Det är viktigt att du har hög social kompetens och att du har lätt för att skapa relationer. Mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska, samt goda kunskaper i Officepaketet och körkort.
Kunskaper inom fästelement och tätningselement ses som mycket meriterande.

Erbjudande
Bufab Bix Stickler AB erbjuder ett spännande arbete i en internationell koncern med stora möjligheter att utvecklas vidare. Våra medarbetare arbetar med stort engagemang för att tillgodose kundens behov.
Vi har det lilla företagets flexibilitet och ger kunden en service utöver det vanliga. Bufab står för en spännande tid med en kommande börsintroduktion.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis inom Manpower Group. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Lotta Holme 08-452 3328. Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar.


ANSÖK HÄR: express.joberate.com/campaign/url/forward/b88e0c18da78
Bilagor:
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén
Moderatorer: Patrik Nilsson, Imre Randin

Välj kommun från listan