Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Ahlsell söker en Försäljningschef Klimat i Stockholm.

Ahlsell söker en Försäljningschef Klimat i Stockholm. 23 maj 2014 16:21 #49669

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om cirka 21 miljarder SEK och cirka 4 800 anställda.

Nu bygger vi för framtiden

En stark position ska bli ännu starkare.
Nu sätter vi fokus på produktområdet Ventilation /Teknisk isolering och bildar affärsområdet Klimat. Därför kommer vi i detta steg att förstärka vårt team med de 8 bästa försäljningscheferna från norr till söder.

Vill du vara med och stärka Ahlsells marknadsposition i Stockholm/Uppsala
- då har vi ett spännande jobb till dig!

Ahlsell fortsätter att växa och vi söker nu en driven försäljningschef som kan vidareutveckla vårt affärsområde Klimat i Stockholm/Uppsala till nya framgångar.

Du kommer att ansvara för all försäljning inom affärsområdet Klimat (Ventilation och Teknisk isolering) och ingå i regionens ledningsgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår även att själv operativt ansvara för några av våra större kunder. I nuläget finns 11 säljare som du även får personalansvar för.

För att lyckas i rollen bör du ha stor erfarenhet av försäljning. Du är affärsinriktad och har förmågan att identifiera och utveckla affärer. Att du är en god lagledare med hög social kompetens ser vi som självklart liksom att du är driven, handlingskraftig och en tydlig kommunikatör med klara målbilder.

I vår bedömning kommer vi att lägga ett stort fokus på ditt affärsmannaskap, din vilja att lyckas och din förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare.

Branschvana är meriterande!

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt och expansivt företag med ett starkt varumärke. Tillsammans med divisionsledningen och övriga 8 nya försäljningschefer i landet kommer du att vara starkt involverad i affärsområdets fortsatta utveckling såväl regionalt som nationellt. Stora utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Placering: Stockholm/Uppsala

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Peter Nilsson 0708-30 65 43

Ansökan

Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående, dock senast 15 juni.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/2d5533bf07c1
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén
Moderatorer: Patrik Nilsson, Imre Randin

Välj kommun från listan