Söker uppdrag för försäljningsbolag!

1
1
Hej!

Vi är ett försäljningsbolag bestående av hungriga och erfarna säljare som är redo för nya uppdrag. Vi kan ta på oss i stort sätt alla sorts uppdrag varesig det gäller b2c eller b2b. Vi hanterar vår försäljning via vårt callcenter / TM - byrå, via hembesök eller på torg/ mässor/ event-ytor.

Vi tänker långsiktigt och prioriterar kvalité, samtidigt som vi vet att hög arbetsmoral är nyckeln för de bästa resultat. Är ni i behov av ökad försäljning och vill ha goda resultat så hör av er till oss.

Mvh
Sammi

E-post: sammi.lundvall@slotthb,se
Tele: 072-8320225
13
1
Hej Sammi, söker ni fortfarande efter uppdragsgivare? Jag har ett elavtal mot företag som jag vill få ökad volym på. (Vi har även ett fint privat avtal) Lite kort om produkten: Ett rörligt förvaltningsavtal med en takrpisförsäkring. 100% grön el. 0-19kr månaden. Förvaltning: Nästan som aktie/fondförvaltning, el leverantören köper in elen från nord pool, nasdaq och OMX när den är som förmånligast. Takprisförsäkring: Precis som det låter som, en livsförsäkring fast för dyra elräkningar!. Med andra ord, förutsägbara priser, säker försäkring som skyddar mot pristopparna. Är du intresserad av detta? Finns mer info att få läsa! Skicka gärna ett mail till: [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.