Testar en NY metod för att skaffa trafik...

15
Jag har nyss testat hur man kan använda Squidoo.com för att skaffa sig trafik till sina webbplatser.



1. Du skriver/skapar en "lens" (blandning av blogg och tråd) vilket går på några sekunder (och är gratis).



2. Där kan du enkelt skapa länkar till dina webbplatser. Ju fler "linser" du skapar med Squidoo desto fler länkar får du utan att du behöver fråga efter dem.



3. Varje länk (med ditt sökord) till din webbplats (säljsida) kommer att finnas på en relevant sida eftersom det är du själv som skapat den.



Du får även bättre ranking ju fler besökare du får till dina "linser", du kan självklart få se ett exempel på en utav mina sidor: http://www.squidoo.com/miniwebbplats/ (om du inte vill det gå då bara till www.squidoo.com).



Om du t.ex. lämnar ett medd. gästboken på sidan efter att du själv har skaffat en eget konto så ökar även din ranking om jag har fattat det rätt.



Jag har ingen aning om det fungerar eller inte, men det är ruskigt enkelt och kan knappast skada. Alla länkar är bra länkar enligt min mening.



Idag är det jättemycket trafik till Squidoo och siten skapades av Seth Godin dvs. mannen som har skrivit de flesta bra böckerna inom ämnet Viral marketing.



Jag skull gärna vilja höra om dina erfarenheter och resultat med denna tjänst.
758
1
Jag tror inte på att alla länkar är bra länkar - en del länkar kan vara [br]förödande för en webbplats ur ett sökmotoroptimeringsperspektiv. [br]Att finnas med där har ingen positiv betydelse - tvärt om skulle jag vilja [br]påstå. :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
219
1
Jag fattar inte vad som skiljer detta "lens" med en blogg. För mig låter det som det är samma sak. :oops:

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.