Startsida

Betatestning av affärsidé

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2
Hejsan på er!

Jag har under några veckor på min fritid utvecklat ett enkelt faktureringssystem som jag tänkte skulle vara till för enmans eller fåmansbolag. Systemet är inte färdigt ännu men jag skulle gärna vilja ha feedback från er som är intresserade av sådana system. Visionen är att skapa ett komplett webbaserat ekonomisystem.

Man måste skapa ett konto för att komma in i själva systemet men det går väldigt fort att registrera sig.

Gå in på adressen: http://ricny046.dyndns.org och klicka på Skapa konto. Därefter är det bara att logga in och fylla i sina företagsuppgifter och lägga upp kunder och produkter. Därefter kan man börja skapa fakturor.

Jag vill ha massiv feedback på ALLT! Ser nåt underligt ut så tveka inte att meddela detta. Jag vet att det finns en del buggar ännu som måste bort men jag vill gärna att det hittas fler. Om ni föredrar att skicka e-post så går det bra på ricny046@gmail.com.
Inlägg: 101
#8925
Hej,

Har nu varit inne och testat en del i ditt program.
Har inga erfarenheter av ett system som ditt, men tycker det var enkelt och lätt, bra med översikt över företagets faktror. Antar att det är bra för små företagare, inte heller alla som vet hur man skapar en faktura.

Här kommer lite tankar.  😛

Enkelt att lägga upp sig som kund och lägga in sina uppgifter, kundens uppgifter och podukt etc. Bra med statistiken på förstasidan.

Antar att du är i starten med din sajt, och att du inte utvecklat länkar än som tex orden under Hjälp på förstasidan (när du är inloggad).  :vissla

Vad jag tänkte på var, kommer kunden att betala för systemet? I så fall kan det vara trevligt för kunden om man kan ladda upp sin logga och ha med den på fakturan. 

Saknade någon form av en informationsruta på fakturan där man kan skriva information, en beskrivning, tex vad du ska ange vid betalning etc.

När du skapat fakturan, att du kan förhandsgranska den. Idag kan du endast göra detta om du trycker på skriv ut.

Kunna sortera fakturorna,efter belalda och obetalda, så att du lätt kan se om de är betalade eller inte. Kommer du kunna skapa påminnelser i systemet med?

Ibland vill man kunna maila fakturan till kund. Kan man på något sätt spara ner fakturan som en PDF eller maila direkt via ditt system?

Bra med sökfunktion, kan bli många kunder och produkter till slut, och det kan bli svårt att hitta bland alla kunder. :o

Lycka till!

//Marta
Inlägg: 2
#8926
Tack för all feedback!!!

Det är helt klart bra funktioner som du tar upp. Jag ska nog lägga in alla. PDF-funktionen kanske kommer dröja lite längre dock.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.