Startsida

Detaljhandel för skönhetsprodukter

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2
Efter att ha varit i turkiet, har jag märkt att efterfrågan för skönhetsprodukter är stort...Därför fick jag iden att öppna butik för just sånt,,typ som en kicks butik. Är det någon som kan hjälpa mig hur jag ska gå tillväga för att kunna få tag på produkter. Hur går företag som kicks tillväga?...Ska man ringa runt till olika produktföretagen eller?...
Inlägg: 507
Tack mottaget: 1
#1180
Menar du att du ska starta en butik i turkiet eller i Sverige?Det bästa och mest seriösa är nog att ringa runt till de olika företagen o höra vad de har att säga.Ska du ha en vanlig butik eller online? Eller kanske både och?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
Inlägg: 507
Tack mottaget: 1
#1181
Hur går det? Har du fått itag på några leverantörer? Tror det finns mycket att köpa utomlands också. Men du kanske inte vill importera.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
Inlägg: 2
#1182
Jag har tänkt att öppna butik i turkiet. Först tänkte jag att ta kontakt med body shop och öppna en sån butik där nere. Nej har ej fått tag på någon leverantör ännu. Har du någon bra leverantör? kan tänka mig att importera oxå.Vad tror du att, ska man försöka typ köra med franchiesing som tex body shop butik, eller ska man köra som kicks och ta in olika produkter?
Inlägg: 507
Tack mottaget: 1
#1183
Tror nog inte du kan köra en bodyshop butik i turkiet. De finns nog bara i Sverige och har säkert inga planer på att öppna utomlands. Skiljer det sig mellan kicks o bodyshop?? Trodde de båda hade centrala inköpsorganisationer som köper stora mängder för att få ner priserna.

Om du kan tänka dig att importera så kan du leta produkter på allibaba.com.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
Inlägg: 17
#1184
Här finner du alla möjligt grossister från alla världens kanter och hörn som säkert kan sälja till dig utan några större problem : http://www.grossist.se/ (Finns allt från datorer till smycken - alltså stort utbud på olika grossister och deras kontaktuppgifter! Lycka till!
Svensktillverkade, naturliga hudvårdsprodukter online : http://www.svensksalva.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.