Startsida

Behöver hjälp...

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Har tidigare funderat på att starta eget, men det är först nu jag fått en ide som jag tycker jag kan jobba med.

Jag har under ett tag nu tänkt på att starta ett spelbolag med inriktning på kampsporter, riktad till spelare främst i Sverige/Norden. För att ni ska få en bättre bild, kan jag beskriva det som svenskaspel.se med boxning istället for stryktipset.

Frågan är då, vilka licenser skulle jag behöva?
Inlägg: 640
Tack mottaget: 3
#12504
Hej!

Det är väl fortfarande så att svenska staten har monopol på spelverksamhet så några licenser kommer inte att hjälpa dig om du vill ha ditt bolag i Sverige.

MVH

R
Inlägg: 4
#12505
Ok, tack.

Trodde det hade ändrats... får kolla mer på saken för att se vad jag kan göra.
Inlägg: 321
#12506
M a o, registrera ditt bolag i annat land.

Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
Inlägg: 190
#12507
Det pågår en rad olika rättsfall på en rad olika nivåer kring spel och dobbel just nu, och rättsläget är ytterst oklart. Just nu kan det i praktiken gå hur som helst, antingen tvingas Sverige helt släppa sitt spelmonopol, eller så kan det faktiskt bli så att spelmonopolet står kvar och det räcker inte att ha licens i ett annat land eftersom spelen ändå kan bli förbjudna här i Sverige.

Enklast och smartast, om man inte är juridiskt bevandrad själv, vore nog att arbeta ut ett koncept kring vadslagning på kampsport och sedan gå till någon redan etablerad spelsite och diskutera ett samarbete.
Inlägg: 640
Tack mottaget: 3
#12508
Hej!

Wooster har en point när det gäler samarbete. Jag har bekanta som driver ett internet casino och dom har fått dra in massor med riskkapital innan dom fick snurr på sin verksamhet.
Det är mycket pengar i branchen och då blir också aktörerna fler. Har du inte ett gigantisk budget så kommer det nog att behövas risskapital eller ett samarbete.

MVH

R
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#12509
Man håller på att hårdgranska dessa aktörer, och gör man som i andra fall bara underkänner kostnader faller de här företagen som käglor om de är svenskregistrerade
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.