onlineshop-kläder?

Skapad - Senast uppdaterad
Jag är grymt sugen på att starta en egen onlineshop med kläder.
Ska rikta sig till tjejer och huvudidén är enkla cleana linnen- tshirts och toppar till tjejer med schyssta tryck.

Grejen är den att jag vill designa/trycka dessa linnen och toppar själv,
för jag känner att utbudet är så begränsat.

Så jag har ett par frågor:

1. VART köper jag in dessa plagg lättast? Vill inte bara ha basic linnen utan ex lite längre linnen och u-ringade toppar. Har ingen aning om alls vad för leverantörer man kan använda sig av. Och jag har sökt över hela internet efter detta, tro mig. Ska till början vara mindre upplaga, ex 30 st för prov.
eller köper man in från någon fabrik eller hur funkar det?

2. HUR trycker jag dessa plagg lättast? Genom att använda ex attitude.se, spreadshirt.se osv såna sidor som blir ganska dyrt i längden eller kan jag trycka själv på något sätt? eller ska jag rent av använda mig av en screentryck firma i min stad, kan det bli billigare tror ni?

3. Vilka olika tryckmetoder finns att använda? Har förstått att screen och digitalt någonting är de bästa?Vore verkligen tacksam om ni kunde hjälpa mig med detta, har setat och letat överallt och känner att jag inte kommer någonstans
Inlägg: 6
#12793
Att sälja kläder på nätet är en intressant affärsidé om du kan nicha dig, genom tex en egen design. Finns många exempel på detta - gör en enkel Google-sökning.

Jag skulle definitivt börja med små serier från lokala leverantörer där du kan ha en personlig relation men kanske får tumma på marginalerna, Vänder du dig till Kina eller Asien krävs stora beställningar, och tyvärr inte alltid korrekta leveranser... Har en kompis som syr upp kollektioner i Vietnam men han åker också dit personligen minst en gång per år.

Lycka till
/M
http://www.SFQ.se
http://www.Calzessa.com
Inlägg: 162
#12794
Hejsan, borde inte vara svårt att hitta leverantörer på linnen mm.
www.tomtenialed.se/ sysslar med tryck av t.shirts, janne där har många kontakter på textila varor, låt dig inte luras av deras hemsida, han kan fixa mycket mer.

SiamOnNet-Babyshop
Importera själv era barnkläder direkt ifrån Asien - på Svenska. Vi sitter på plats och gör det lättare och smidigare för er. Massor av nya kläder varje vecka. SiamOn.Net är en Svensk barnklädesgrossist i Bangkok. Lätt att importera barnkläder själv. Enormt utbud av fina och unika barnkläder 0-4 år. 20-80 nya modeller varje vecka. Kläder av hög kvalitet direkt från fabrikerna, ofta samma fabriker som syr kända märkeskläder. Köp kläder till riktigt låga priser direkt från fabrik utan att behöva beställa hundratals plagg - vi säljer alla modeller i poster om endast 6 stycken. Vi sköter pappersarbetet med svenska tullen. Snabb onlinesupport på svenska, returrätt och 30 dagars faktura borgar för er trygghet vid utlandsimport.
http://siamon.net/babystore/
Som du ser så säljer dom barnkläder, men samma fabriker som dom handlar med gör säkert linnen också.

Det är bara att använda fantasin, och glöm inte att hälsa från mig, Ralph.

Lite tips för övrigt, det är lätt att försvinna på Internet.
Ett bra sätt är att marknadsföra sig offline, tex sälja på marknader, festivaler, mässor mm och där både tjäna pengar och lämna reklam för sin hemsida.
Det är mycket lättare att sälja på Internet till personer man träffat och ofta rekommenderar dom andra att handla.
Hälsningar.
Ralph på www.bizzniz.nu


Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.