Starta egaming events med olika spel, bli störst på events offline och online?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 85
#13092
Humm... stora turneringsystem och rankingsystem finns väl redan för fullt, även om de kör matcherna online istället för att träffas. Så din nya sak skulle i så fall vara att man ses, fast utan övriga personer som inte tävlar. Men frågan är vad som är poängen med det? Ju mer andra personer som kommar och LAN:ar ju fler betalar inträde (istället för att bara ta vinst priser som de tävlande) samt ser stora matcher + marknadsföring...

Jag tror det finns många idag som vill skapa "spelevents". Men det är säkert heller inte  omöjligt att slå sig in på marknaden om du jobbar hårt. Det kan det vara värt om du samtidigt tycker det är roligt med spelevents.
Jag har läst någonstans att Dreamhack omsätter cirka 10-15 miljoner kr.
Att börja i liten skala och växa sig stor är nog smart.
Inlägg: 6
#13093
...
Inlägg: 31
#13094
Hmm..ja du. Du har ju Dreamhack (som du nämnde) i Sverige som är gigantiskt.  :blink   😃
Men satsa om du brinner för det! Börja i liten skala med polarna och låt ryktet hjälpa dig på travet (förutsatt att det är bra rykte du får  :giggle).
Sen kanske du blir en av dom stora aktörerna och konkurrerar ut dom andra eller så stannar du på en lagom nivå. Man behöver ju faktiskt inte fortsätta växa.
Eller kanske ett samarbete med t.ex. Dreamhack vore något?
Är själv intresserad av spel och dylikt och hoppas och tror att du kommer att lyckas på ett eller ett annat sätt.  :winner
The 80s rocked..

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.