Beställningar ifrån kina..

Skapad - Senast uppdaterad
Hejsan.. Tänkte flippa lite med idén om att börja köpa hem varor ifrån kina genom www.dhgate.com och undrar då ifall det är någon annan som har gjort detta .. kom gärna med idé eller tips. tack på förhand / Jonas
Inlägg: 6
#13333
Tjena,

Jag har inte gjort just detta men har hållt på med import från Kina i ett par år. Vet ju inte exakt vad för typ av produkter du tänkt dig eller vilka kvantiteter. Men gäller det mindre bulk inköp så kan jag garanterat hjälpa dig att få bättre priser än på dhgate.com samt hjälpa till med kvalitetskontroller.

Hör av dig om du vill veta mer.
Mvh Andreas
andreas.andren@and-trade.com
www.and-trade.com
Inlägg: 12
#13334
Många företag i Kina och Indien använder sig av låglöne länder som Bangladesh, Burma, etc i Asien för att pressa priserna ännu mer på vissa produkter. 

Beroende på vilka produkter du är ute efter kan jag hjälpa till med kontakt med företag i Bangladesh om så önskas.

Vill själv inte vara någon mellanhand men som sagt hjälpa dig på tarven.

David (aaka.se)

Inlägg: 2
#13335
David jag är intresserad av hjälp med kontakter i bangladesh. Jag vill veta massor...om allt. Jag har ingen erfarenhet av import alls men jag läste ditt inlägg och tänkte att det är värt att fråga. Bor du i bangladesh eller hur kommer det sig att du kan erbjuda din hjälp med kontakter där?
Inlägg: 12
#13336
Hej Joni,

Ja, jag är född i Bangladesh och har familj och vänner som bor i Dhaka. Utöver det så reser jag minst en gång per år för att hitta nya affärsmöjligheter. Jag bor själv men min fru i Sollentuna.

Här kommer några frågor:
1. Vem är du, vad du gör, etc?
2. Vad vill du veta om Bangladesh?
3. Vad och varför vill du göra affärer?

mvh
David
Inlägg: 4
#13337
[quote author=davidnayeem link=topic=3673.msg17807#msg17807 date=1209110352]
Många företag i Kina och Indien använder sig av låglöne länder som Bangladesh, Burma, etc i Asien för att pressa priserna ännu mer på vissa produkter. 

[/quote]

Sådär vars många tvivlar jag på att de är
Inlägg: 2
#13338
Jag håller på att starta ett företag och letar efter en leverantör av  underkläder. Jag har varit mest inne på att skapa kontakter med Kina men blev intresserad när du nämnde bangladesh.
Jag är begränsad eftersom jag inte kan något språk föreutom engelska och letar efter kontakter överallt som kan hjälpa mig på det området.

Jag har inga egna mönter för underkläderna utan leetar efter leverantör som syr upp efter egna mönster.

och om du inte har kontakter inom underklädesbranchen kanske du vet någon som har det?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.