Skydd på flaskor

507
1
Läste i tidningen idag att det var ett Uf-företag som importerade flaskskydd som man skulle ha på krogen. Det skulle alltså skydda mot att någon la piller/droger i din öl. Ganska smart ide. Men de hade tydligen svårt att sälja in den till krogarna. Vad tror Ni om produkten o iden?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
232
Tja, det kan nog vara nått. Men det gäller nog att inte få krögarna att tolka detta som om denna typ av aktivitet förkommer på just deras krogar. [br] [br]Man kanske skulle sälja in detta till organisationer, föreningar etc... Är det en produkt man själv kan ta med sig?
M-Daniel Johansson
507
1
[quote="djc"]Tja, det kan nog vara nått. Men det gäller nog att inte få krögarna att tolka detta som om denna typ av aktivitet förkommer på just deras krogar. [br] [br]Man kanske skulle sälja in detta till organisationer, föreningar etc... Är det en produkt man själv kan ta med sig?[/quote] [br] [br]Det stod en del om det att det kunde tolkas fel i artikeln. Det var nog därföri nte så många krogar hade nappat ännu. Vet inte om man fick ta med sig produkten, men det borde ju inte vara några problem.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
507
1
Problemet är väl kanske att man inte serverar allt i flaskor.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
232
Ja, precis och frågan är väl också vad som är enklast, att stoppa piller i en flaska eller i ett glas? ;)
M-Daniel Johansson
507
1
[quote="djc"]Ja, precis och frågan är väl också vad som är enklast, att stoppa piller i en flaska eller i ett glas? ;)[/quote] [br] [br]Exakt! När ´man tänker efter så är nog idén inte så bra ändå. Kan vara därför som många krogar inte nappat. [br] [br]Det slutar väl med att alla går runt med varsin nappflaska!! Perfekt på dansgolvet också, då kan man hoppa runt utan att spilla :)
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
232
Haha, en ny affärsidé? [br] [br]Vissa som dricker blir ju nära bebisstadiet till och med..
M-Daniel Johansson
507
1
[quote="djc"]Haha, en ny affärsidé? [br] [br]Vissa som dricker blir ju nära bebisstadiet till och med..[/quote] [br] [br]Ja varför inte!! Slipper krogarna en massa krossade glas också!!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
507
1
Men skulle det inte se lite barnsligt ut att dricka ur en nappflaska? :)
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
232
Nja, kan man ställa sig på bordet och joddla spritt språngande naken så kan man väl dricka ur nappflaska :) [br] [br]Seriöst talat så kan man säkert få till designen så att den passar ändamålet.. [br] [br]exempel: [br]Rockbarer = form av en mikrofon/elgitarr/trumpinne..etc [br]Discotek = Coola färger som kanske reflekterande vit, eller neon [br]Sportbar = Klubblagets färger/märken i form av nått associerande
M-Daniel Johansson
507
1
[quote="xt nordic"] [br]exempel: [br]Rockbarer = form av en mikrofon/elgitarr/trumpinne..etc [br]Discotek = Coola färger som kanske reflekterande vit, eller neon [br]Sportbar = Klubblagets färger/märken i form av nått associerande[/quote] [br] [br]Ja varför inte, ganska coolt måste jag säga!!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
15
[quote="danne"][quote="djc"]Tja, det kan nog vara nått. Men det gäller nog att inte få krögarna att tolka detta som om denna typ av aktivitet förkommer på just deras krogar. [br] [br]Man kanske skulle sälja in detta till organisationer, föreningar etc... Är det en produkt man själv kan ta med sig?[/quote] [br] [br]Det stod en del om det att det kunde tolkas fel i artikeln. Det var nog därföri nte så många krogar hade nappat ännu. Vet inte om man fick ta med sig produkten, men det borde ju inte vara några problem.[/quote] [br] [br]--- [br]En bättre idé är att ta fram små fack, låsbara, i rostfritt, där bargästen ställer in glaset i samband med besök på "damrummet" eller dansgolvet. Nyckeln tar man med sig till dess glaset hämtas. Någon form av spärr i skåpet gör att nyckeln inte kan tas ut när skåpet är tomt. Ingen risk för försvunna nycklar... Passar även telefoner och plånböcker m.m.
2
Grejen med att ha någon form av "nappflaska" på flaskorna är att det inte är bra för tänderna att suga på sådana saker. Det är därför man ser till att barn slutar med nappar vid en viss ålder. Det får tänderna att luta.
232
[quote="Farva"]Grejen med att ha någon form av "nappflaska" på flaskorna är att det inte är bra för tänderna att suga på sådana saker. Det är därför man ser till att barn slutar med nappar vid en viss ålder. Det får tänderna att luta.[/quote] [br] [br]Men detta är väl en myt? Precis som att få fyrkantigaögon framför TV:n...
M-Daniel Johansson
232
[quote="Kalixbo"][quote="danne"][quote="djc"]Tja, det kan nog vara nått. Men det gäller nog att inte få krögarna att tolka detta som om denna typ av aktivitet förkommer på just deras krogar. [br] [br]Man kanske skulle sälja in detta till organisationer, föreningar etc... Är det en produkt man själv kan ta med sig?[/quote] [br] [br]Det stod en del om det att det kunde tolkas fel i artikeln. Det var nog därföri nte så många krogar hade nappat ännu. Vet inte om man fick ta med sig produkten, men det borde ju inte vara några problem.[/quote] [br] [br]--- [br]En bättre idé är att ta fram små fack, låsbara, i rostfritt, där bargästen ställer in glaset i samband med besök på "damrummet" eller dansgolvet. Nyckeln tar man med sig till dess glaset hämtas. Någon form av spärr i skåpet gör att nyckeln inte kan tas ut när skåpet är tomt. Ingen risk för försvunna nycklar... Passar även telefoner och plånböcker m.m.[/quote] [br] [br] [br]Hmmm... Såg du "Dragons end" eller vad serien hette på TV8 för ett tag sedan? [br] [br]Det handlade om idérika människor (entreprenörer) som fick presentera sina idéer framför en rad av finansiärer. I ett av programmen hade en kille just denna idé... Han fick faktiskt med sig två av finansiärerna som annars var mycket kräsna.. [br] [br]Så kör på vettja.. ;)
M-Daniel Johansson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.