Föredragshjälp

Skapad - Senast uppdaterad
Jag söker driftiga personer runt om i Sverige som är villiga att rigga föredragskvällar där jag håller föredrag om mat som gör folk friska. Arbetet kommer att gå ut på att snacka med lokalradio för att få in mig på intervju vilket visat sig effektivt för att dra folk. Tipsa tidningar så att de helst skriver i förväg (annars kan det nästan kvitta), ordna med annonser, informera diabetesföreningar, affischering, fixa sponsorer för kostnader för lokal och annons etc. Jag har utkast till annonser och affischer. Jag kan skriva insändare till aktuell lokaltidning innan föredraget.

Vi tar intäkterna från föredraget och drar ifrån de kostnader som uppkommit för tex annonser, övernattning, lokal etc. Därefter delar vi lika på det som blir.

I oktober kommer jag att vara med i ett Kalla Fakta-program på TV4 och därefter bör det bli ganska lätt att få folk till föredragen.

Det går att läsa mer om mig på www.fettskramd.se
Kontakta mig på 0709 52 16 84 eller info@litsfeldt.se
Inlägg: 223
#15793
En eloge till det fantastiska domännamnet! =D

Spontant tror jag det blir svårt att hitta folk här som brinner så hårt för kostfrågor att de vågar satsa. Det finns dock några svenska forum vars medlemmar är hårt engagerade - "stenålderkostforumet" t ex (googla).

Lycka till!
Inlägg: 2
#15794
Fast man behöver inte brinna ett dugg för själva ämnet. Ämnet är mitt problem.  ;) Jag behöver folk med FA-skattsedel som vill tjäna en hacka och vet vilka trådar som ska dras i i respektive stad för att det ska komma mycket folk.

Att tjäna pengar genom att ringa runt till rätt personer borde det finnas några som är intresserade av? Som exempel kan nämnas att jag och en läkare snackade i Karlstad i veckan. Det kom 175 pers som betalade 150:- var.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.