Elmoped och reklam

2360
37
Att ha en elmoped med släpkärra med en rörlig skylt med reklambudskap.  Ekologiskt som jag tro att företag skulle annonsera på och i och med att flera kan vara med kan man kanske få lönsamhet i det hela, eller vad tror ni?
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2360
37
Det finns ju även mindre elbilar  som får köra på vägar som ej bilar får köra på och de har ofta redan ett flak som man då skulle kunna ställa dessa skyltar på. Om man inte har råd i början (från moped) kan det vara en utveckling av företaget.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
321
Jag hade själv en idé för ett tag sedan, som gick ut på att köpa en gammal ambulans från USA. Döpa om den till [i]reklAMBULANCE[/i], sälja reklamplatser på hela fordonet, och köra omkring i någon storstad med de amerikanska röd-vita larmljusen blinkande. Uppseendeväckande, men tyvärr miljövidrigt. Dessutom sa Vägverket NEJ till att använda dessa larmljus. En elmoped är nog en rimligare variant...[br][br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
12
[quote author=lars arenander link=topic=5062.msg24425#msg24425 date=1235912622][br]Att ha en elmoped med släpkärra med en rörlig skylt med reklambudskap.  Ekologiskt som jag tro att företag skulle annonsera på och i och med att flera kan vara med kan man kanske få lönsamhet i det hela, eller vad tror ni?[br][/quote][br][br]Klockren ide tror jag.
2360
37
Har de en liten elbil kanske du tom kunde ha solpanel på taket, kanske sponrad av något företag som vill synas,
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
119
Men vad ska man [b]göra[/b] mer än att åka runt? Borde man inte kunna kombinera med någon annan verksamhet så att inte åkandet blir planlöst snurrande? Dela ut något? Hämta upp något och köra vidare? Någon slags transportverksamhet, bud kanske? Här finns utrymme för utbyggnad.
peterkorkala.se - godis24.se, japanfakta.se, faktabank.se. Håller på att starta upp e-handel på godis24.se
2360
37
som budfirma och med mindre transporter.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.