bilfirma

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2
Hej.
Har några frågor. Äger idag ett vilande AB. För att få ut mina pengar ur bolaget hade jag tänkt ta utdelning under de närmaste fem åren. Nu har jag börjat tänka om.
Då jag har ett brinnande bilintresse och gjort endel lyckade bilaffärer privat funderar jag på att ev starta en liten bilfirma.
Vad behövs och hur kommer jag igång? Får bilen/bilarna som bilfirman äger användas av mig privat? Hur stor del av den förväntade vinsten vid en affär betalas i skatt? Väldigt tacksam för svar.

Mvh kj
Inlägg: 3
#21888
jag är med och puffar på så annonsen hålls uppe :bravo

då jag är i dessa tankar med
Inlägg: 4
#21889
är tanken en ren bilförsäljning ni har i tankarna eller?
Inlägg: 2
#21890
Kul att någon svarade 🙂
Stämmer bra. Har tidigare importerat och haft lite hjälp med mek, men det är väl ingen större idè med import med tanke på kronan. Nu blir det inköp/försäljning av nyare bilar på hemmaplan./KJ
Inlägg: 321
#21891
För bara några år sedan kostade USA-dollarn ca 11 kronor, nu kostar den bara drygt 7 kr. Mao är det fortfarande helt ok att importera från USA. Med tanke på att amerikanerna har det lite svårt med pengarna just nu, finns det väldigt många bilar till salu och inte tillräckligt många köpare (har en släkting som är bilhandlare där).

Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.