Comedy

1
Hejsan.


Som de flesta vet är det jättesvårt att komma på en ny revolutionerande affärsidé som står vid sig. Så jag satte mig ner och började fundera, som många av oss vet, så startades YouTube av Harvard studenter, så gjorde även FaceBook.

Youtube står för videostreaming, FaceBook för kontakt och allmänt roande.

Min idé är att starta en internationell comedytube hemsida för serie strippar. Var man kan ladda upp sina egna tecknade strippar och visa sin talang.


Vad tycker ni om min idé? Vad bhöver finslippas lite?

//MVH
321
En "comedytube" är väl kanske inte ointressant, men varför begränsa det till bara seriestrippar? Det borde väl finnas plats för annat inom comedy, som stand-up comedy och annat privatinspelat material.[br][br][br]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
32
[quote author=eyelow link=topic=6792.msg31904#msg31904 date=1268580048][br]Hejsan.[br][br][br]Som de flesta vet är det jättesvårt att komma på en ny revolutionerande affärsidé som står vid sig. Så jag satte mig ner och började fundera, som många av oss vet, så startades YouTube av Harvard studenter, så gjorde även FaceBook.[br][br]Youtube står för videostreaming, FaceBook för kontakt och allmänt roande. [br][br]Min idé är att starta en internationell comedytube hemsida för serie strippar. Var man kan ladda upp sina egna tecknade strippar och visa sin talang.[br][br][br]Vad tycker ni om min idé? Vad bhöver finslippas lite?[br][br]//MVH[br][/quote][br][br]Jag tycker att du borde göra en förundersökning för att se vad[br]folk tycker. Du kan t.o.m. fråga runt i din stad om det[br]är en ja/nej fråga. Tänk på att fråga alla och i stort antal. Frågar[br]du en "komediförening" t.ex. så är svaret givet. Så tänk på att [br]fråga alla. [br][br]Lycka till![br][br]MVH[br]//Santos
Har ni 2-3 min extra? Vänligen gör denna undersökning!
http://cid-e0606c89235d93a1.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public
Tack för er medverkan! Skicka svar till [email protected]
632
3
Tycker det låter som en bra idé. Men följ rådet från talare 2 och inrikta dig inte endast på seriestrippar.[br][br]Enligt mig är det något som kan göras på fritiden och behöver inte princip inga investeringar för att lyckas. Så jag tycker du ser till att få fram en sida och gör ett gott försök. Vill du satsa mer efter hand är det ju lämpligt att satsa på lite marknadsföring.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.