bil meck

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2
tjena jag har tänkt att starta en bilmeck men jag vet ej vart jag ska vara jag har något som heter hyrpoolen typ 200 meter i från mitt hus så nu vill jag starta en bilmeck där har ni några tips på att driva bort dem som äger hyrpoolen
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#24943
Erbjud dig att köpa lokalerna till överpris.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 2
#24944
det är en enda stor lokal och gubben som äger det vill dö i byggnaden än att sälja den till mig  🙁 men jag ska försöka att få det att bli mitt :LOOOL
Inlägg: 223
#24945
Om killen jobbar med biluthyrning låter det som att du gör en nackdel av din största fördel. Finns det verkligen ingen annan plats intill? Går det att få upp lite synergi på att hyra en hörna av lokalen, serva (bl a) hans hyrbilar och ta nästa steg därifrån?
Inlägg: 36
Tack mottaget: 1
#24946
Som foe skriver tänkte jag också direkt.

Vid en liten sökning på google så verkar det som om hyrpoolen är en etablerad kedja inom maskinuthyrning. Då kan det bli svårt att köra bort dem från lokalen då de säkert jobbat upp sitt upptagningsområde. Många kunder vet vart dem ligger och de har säkert en bra rullande business idag.

Är dem en firma som hyr ut bilar så tänkte jag också: varför driva bort din största tillgång? Hitta synergierna och hjälp gubben med hans business, så hjälper han dig med din. Tillsammans kan ni göra upp med lokala bärgare att så fort det inte är en "garantibil" som går till märkesverkstad så kör han den till er mot en liten julbonus varje år. Du får mekjobbet och gubben får eventuellt hyra ut en bil i några timmar.

Förutsatt att han sysslar med biluthyrning då förstås.  :roll:

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.