För många idéer, för få eller lagom?

Skapad - Senast uppdaterad
Jag är väldigt nyfiken på hur er andras situation ser ut i ert företagande eller blivande företagande så jag hoppas ni vill kryssa i min lilla undersökning och gärna kommentera era svar.Inlägg: 640
Tack mottaget: 3
#26157
Hej!

Kul undersökning  :bravo

För många så jag kommer på mig själv ibland med att drömma mig bort och glömma av vad jag borde göra  :vissla

MVH

R
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#26158
Abi Design är mitt företag och själv har jag idéer för de närmaste 25 åren  om jag lever så länge, då tänker jag varva ner lite. Har ni idétorka kan ni säkert hitta något bland mina tidigare inlägg. Lettland kommer att bli framtidslandet på många plan och redan idag finns det bra regler för småföretagare. Sverige kanske blir bättre efter valet om det inte skiftar igen, för då är det bättre flysverigenu eller ganska snart. Jag har sett uppfinnare som man kastade ut redan i slutet av 80-talet och gick miste om milijarder sedan dess istället för att förmånligt få investera i Sverige utan att bli ruinerade.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 26
#26159
Jag har mitt företag igång och kommer på nya idéer hela tiden men 99% av dem kommer jag säkert inte göra något med. Jag delar gärna med mig av dem om det finns intresse.
#26160
Kul undersökning.
Kan säga att jag har alldeles för mycket idéer hela tiden, så fort jag ska ta tag i någon så kommer något roligare fram. Men just nu hoppas jag på att dagens idé blir den jag fortsätter med.


Lycka till alla företagande!
Inlägg: 14
#26161
Tack för för era svar. 334 personer har sett mitt inlägg och endast 13 röster. Märkligt?

Verkar vara många som passivt sitter här inne och tar del av informationen utan att bidra med kunskap eller intressanta frågeställningar som kan gynna fler än det egna företaget. Tråkigt.

Tack OscarJohanssson, Jones, lars arenander och Robaino. Ni fick en applåd. Jag hoppas på många fler.

 
Inlägg: 44
#26162
Det roligaste är att komma på nya ideér men man får inte glömma bort att göra dem lönsamma.
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.