Dropingym

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 216
Tack mottaget: 6
Känner ni till några dropingym? Tror ni det är en bra ide? Jag menar obemannade gym.
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#26400
Med rätt förutsättningar och idé, visst. Vi har ett gym här som är bemannat dagtid och öppet för medlemmar nattetid med passerkort.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 216
Tack mottaget: 6
#26401
Vad tror ni om ett gym som är obemannat hela tiden?
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#26402
Var, när, hur, varför. Utveckla. Du ger för lite information för att ha någon åsikt.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 1165
#26403
Jag tror att ett gym behöver vara bemannat under några timmar per dag om det är publikt. Om inte annat för att städa. Både omklädningsrum med duschar och redskapen behöver daglig rengöring. Och hur noga man än är med att skor inte får följa med in, så blir det ganska skitigt på golvet efter en slaskig vinterdag.

Sedan kommer många gyms intäkter från försäljning av kläder, kosttillskott, vatten, fika, vattenflaskor och timmar med personliga tränare eller ledarledd aktivitet.

Jag har noterat att du ställt en hel del frågor om obemannade verksamheter, så jag skall bjuda dig på en idé. I USA är det väldigt vanligt med automater som säljer läsk och snask vid rastplatser utefter de stora vägarna. Sådant existerar i princip inte alls i Sverige. Kanske för att vi har problemet med att det blir minusgrader på vintrarna, kanske för att det inte finns ström att tillgå riktigt över allt, men problem är till för att lösas. Jag tror att rätt många skulle uppskatta att det går att göra snabba stopp och ändå kunna få en kopp kaffe, en bulle eller en kall läsk. Bensinmackarna tycker säkert inte om det, men det gör inget om de får lite konkurrens. Deras prisnivåer är horribla och det tar ofta en himla tid att snirkla sig på och av en motorväg för att hitta till dem. Man behöver ju inte alltid tanka bara för att man vill sträcka på benen.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.