Just Update söker webbutvecklare/programmerare för delägarskap.

Skapad - Senast uppdaterad
Just Update är ett nystartat företag som erbjuder marknadsföringslösningar för restauranger på webben, Facebook och andra sociala medier.

Idag erbjuder vi kompletta facebooksmarknadsföringspaket, hemsidor, SEO-optimering, Google places och annat viktigt i deras webbnärvaro.

Vi har utvecklat en ide som vi kommer vara ensamma om i Sverige och Norden, men som finns i USA och som är väldigt populär där.

Vi söker en person som har mycket kunskaper inom programmering och webbutveckling och som kan ta sig an ett stort projekt.
Mer information om vad exakt vi vill göra, vill vi inte skriva här, utan vill ta med rätt person, vid personligt möte.
Det vi kan säga är att det rör framför allt restauranger och deras marknadsföring.

För rätt person så erbjuder vi delägarskap i vårt företag.

Personen vi söker ska ha möjlighet att kunna lägga ner minst 20h i veckan, helst mer. Lön kommer inte kunna tas ut förrän projektet är färdigbyggt och vi kan sälja lösningen. Ingen i bolaget tar idag ut någon lön.

Personen vi söker ska vara hungrig, ha stora kunskaper inom webbprogrammering, entreprenörsvilja, och stort tålamod i uppstarten av företaget.

Skicka mail till johan.nilsson@justupdate.se eller ring 072-55 44 036 om detta är intressant så för vi ett samtal om detta där.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.