Starta ett parkeringsbolag med hjärta?

Skapad - Senast uppdaterad
Skepp ohoj, har en diffus idé om att starta ett parkeringsbolag som INTE är som Carpark/Q-park utan där man skriver ut kontrollavgifter i resonliga mängder och där en andel av alla inbetalda kontrollavgifter går till olika välgörenhetsändamål. Ett seriöst parkeringsbolag där det inte gör lika ont att betala en p-bot då man vet att en viss andel går till välgörenhet.

Har för övrigt arbetat på Carpark för några år sedan så jag har en viss erfarenhet av branschen. Har även jobbat som säljare och är lite av en entrepenör. Behöver 1-2 medarbetare för att dra igång detta.

Värt att veta är också att Carpark beter sig rätt illa och känns rätt oproffessionella, ändå drar de in närmare en miljard på ~250 anställda. Det säger lite om frånvaron av konkurrens i denna bransch. Hör av dig om du är intresserad.

Mvh
Hansson
Inlägg: 1
#33345
Hej

Intresserad av idén med parkeringsbolag med välgörande ändamål. Hur ska vi börja eller säg till vad som ska göras. Kan nås på mobilen eller mail.

donax@bredband2.com
Mob: 070-751 66 56

Hälsningar

Michel G
Inlägg: 4
#33352
Kul att du är intresserad, kontaktar dig under morgondagen.

Mvh
Hansson
Inlägg: 37
Tack mottaget: 3
#33377
Hej. Vill gärna höra mer om denna grymma idé
Inlägg: 157
Tack mottaget: 1
#33378
Följer gärna denna idé och ser gärna att få följa upp idén till verklighet och göra ett reportage för min blogg...

Finnes intresse?
Med vänlig hälsning Carl Jonas Följ mig på Twitter http://www.twitter.com/carl_jonas www.carljonas.se - Blogg om företagande www.oneconsultant.se - Webbyrån som gör dig nöjd Webbutvecklare, entreprenör och bloggare
Inlägg: 4
#33379
Absolut, ett repotage kan vara mycket intressant. Roligt att du är intresserad! kontaktar dig efter julledigheten.

Till Eddie: Har nog ingen lust att vräka ut detaljer kring detta projekt i ett offentligt forum. Är du intresserad av idén kan du kontakta mig privat så kan vi diskutera saken.

Varma hälsningar
Hansson
Inlägg: 1
#33587
Kontakta gärna mig per mail. magnus.svensson@gmbparkering.se så ska jag berätta vad jag kan bidraga med.
Inlägg: 1
#37837
Hej! Bumpar denna åldrade tråd.

Jag jobbar för närvarande med offentligrättslig parkeringsövervakning (alltså kommunal övervakning på gator och torg och inte enbart privata p-hus, förhyrda platser och dylikt som man typiskt annars tänker på) i Stockholm samt utbildar inom ramen för detta. Har dock även hunnit läsa en hel del juridik kring just civilrättslig parkering på tomtmark.

Jag undrar om denna idé burit frukt eller om den runnit ut i sanden här i forumet. Är fallet det tidigare vill jag gärna kungöra att jag är intresserad av att veta mer.

Jag är nåbar här samt via PM, där även privata kontaktuppgifter kan lämnas ut.

Ha det!

//Kevin
Inlägg: 4
#37838
Hej Kevin!
Jag finns på jonnyhansson1@gmail.com
Maila mig ditt tel så ringer jag.

Mvh
Jonny Hansson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.