Starta en tillskotts serie

Skapad - Senast uppdaterad
Hejsan alla företagare!

Jag har under en tid nu varit fysiskt aktiv, ca 2 år, och har under ca 1 år nu använt olika former av kosttillskott såsom kreatin, PWO, Protein, Aminosyror, Omega-3 och Multivitamin. Det här intresset har växt till något mer än en hobby, jag är nu otroligt intresserad utav att starta min egna serie av tillskott. Mitt mål är inte att skapa de vanliga produkterna såsom protein, kreatin osv, jag vill skapa innovativa tillskott vilket jag tror jag har potentialen till, jag har en rätt bra koll på många ingredienser osv hur de fungerar och så.

Delar av affärsidén grundar sig inte bara i kvalitéts tillskott utan att själva företaget ska ha en slags "exklusiv" känsla till sig, lite som tillskottsföretaget "Mutated Nation" som endast har en produkt till salu. Jag har som sagt försökt komma på ett sätt att förverkliga det här och har brainstormat på lite störningsmoment man kan känna med vissa tillverkare och tillskott och tillämpningar som tar bort dessa störningsmoment.

Min fråga till er lyder:

Vem/Vilka kontaktar jag för att tillverka mitt recept/formula i mängder.

Finns det investeringsmöjligheter, dvs är idéen trovärdig och bör uppföljas, förverkligas.

Kan tillägga att jag själv för tillfället är en 17-årig student, har kunskaper inom webbutveckling så hemsida/hemsidor och marknadsföring online är inga problem, det har jag "jobbat" med förut så att säga. Jag skulle säga att jag har en rätt bra koll på marknadsföring rent allmänt och behöver mer eller mindre ett kapital och lite råd/tips från andra entreprenörer.

Tack för hjälpen, mvh Rasmus.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.