webbaserade tjänster.

6
2
Hej!
Jag har examen inom företagsekonomi och inom IT-systemutveckling. Jag har fått många affärsidéer i mitt huvud, en av dem har jag fastnat speciellt mycket för, och det är inom webbaserade tjänster.

Det är något som jag inte kan göra helt ensam, jag kommer att ha stor behov av duktiga programmerare inom databaser, webbdesign, men även duktiga försäljare och stort marknadsföring som kommer att kosta en hel del.

Så frågan är Finns det någon som kan ge mig tips eller anvisningar hur man går till väga från ide till ett färdigt företag, utan att förlora hela kapitalet utan att göra nån nytta.

Hur skyddar jag min affärsidé? Hur undviker jag att de stora företagen kopierar iden och konkurrerar ut mig, då är jag chanslös mot dem.

Jag är också villig att ha affärspartner, Jag inte ute efter kapital utan någon som har kunskapen och kan ta riskerna.

tack för all tips. // BB.
5
Om det är helt nytt, se först möjlighet till patent. Där efter kan du via många nätverk söka affärsänglar eller alligerade.
www.officemoose.com http://officemoose.com/contacts/ http://officemoose.com/kampanjer.html http://officemoose.com/kontor https://www.facebook.com/officemoose https://www.linkedin.com/company/office-moose [email protected]
64
11
Behöver du hjälp med nätbaserade tjänster kan du alltid höra av dig till oss. Lycka till
3
1
Vi hjälper dig gärna med detta, återkom till mig så kan vi diskutera ärendet

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.