Plattform för community

Skapad - Senast uppdaterad
Letar efter rätt plattform för en community. Några av kraven är lättanvänt verktyg, att medlemmarna ska kunna lägga upp texter och även ljudfiler (kan vara ganska stora filer), enkel och synlig betygsättning av innehåll.
Någon som har satt upp en community och har erfarenhet?
Inlägg: 128
Tack mottaget: 9
#40098
Hej,
Testa och skriv sanna fråga i ett IT-forum som t.ex www.wn.se
Där är det säkert någon som har testat.
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
Anonym
#40103
Dem flesta som bygger community´s idag brukar börja med Wordpress, finns en otalig mängd med plugins för det mesta av funktioner man behöver utan att det behöver kosta skjortan.

Bekanta dig med Wordpress som system så kommer du kunna bygga ett community som täcker dina behov från litet till mega stort med alla dem funktioner du behöver.

Vill du betala för ett färdigt, råder jag dig till att anlita en Wordpress konsult, se bara till att detalj specificera vad du behöver så konsulten har en rimlig chans att ge dig ett pris för jobbet, ju noggrannare specifikation du skriver desto lättare blir det att räkna rätt på jobbet i kostnader.

Tänk även på att server/vps samt underhåll och uppdateringar är kostnader som tillkommer utifrån hur stor din community är i trafik och uppladdade filer m.m.

Lycka till .. =)
Inlägg: 82
Tack mottaget: 1
#40119
Vi har och kostar ca 20% av svenska priser. Hör gärna av dig om du vill att vi snackar om din produkt. Med vänlig hälsning. Niklas Gerholm JooS AB niklas.gerholm@joosdigital.com
Niklas Gerholm

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.