Startsida

Extra knäck ?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 6
Tjenare !Jag är lite halft ny eller jag har inte skrivit så många inlägg här. Men skitsamma. Trevligt forum måste jag säga.Jag har en rad olika idéer dock vet jag inte riktigt rättigheterna.Den ena idén är att sälja musik via nätet i MP3-form och då undrar jag lite vad det är för rättelser till det ? Skulle bli glad om någon skulle kunna länka några bra länkar om detta.Sedan så skulle jag vilja ha lite andra förslag om vad man skulle kunna starta upp och ha vid sidan om, sitt vanliga arbete. Är mest ute efter att ha en verksamhet som kan betala mina räkningar 😃 .Mvh

Mikael
Inlägg: 640
Tack mottaget: 3
#4703
Hej!

Ja visst är det trevligt här inne! Mitt "andra hem"  :mrgreen:

Din första fråga kan jag inte svara på, men den andra fanns med i det senaste nyhetsbrevet. Tyckte den artikeln var toppen.

http://www.foretagande.se/forum/newsletter.php?id=kom-igang-med-foretaget

MVH

R
Inlägg: 3
#4704
Jag har en jättebra verksamhet som jag startade upp bredvid mitt fasta arbete på Volvo för 4 år sedan. Idag jobbar jag bara med det. Jag tyckte det var skönt att kunna starta upp en ny vwerksamhet(har tidigare haft butik på heltid) utan att ta risker.Vill du veta mer så hör av dej.Företaget som jag samarbetar med har funnits över 30år på marknaden och är idag världsledande inom friskvård totalt välbefinnande, en marknad

som idag expanderar för fullt.Håller med dej! En underbar sida att ventilera sina ideer på!
Inlägg: 758
#4705
Jannica skrev:


Företaget som jag samarbetar med har funnits över 30år på marknaden och är idag världsledande inom friskvård totalt välbefinnande, en marknad

som idag expanderar för fullt.Håller med dej! En underbar sida att ventilera sina ideer på!
Fantastiskt om man kan överleva på, att få folk att vräka i sig en massa piller istället för en allsidig kost :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
Inlägg: 3
#4706
Piller??????????Friskvård består av fler bitar än piller.

Ex. Sömn, Luft ,Vatten ,Motion m.m.När det gäller piller, håller jag med fullständigt, i den mån vi kan få tag i

föda med fullvärdig näring i vårat samhälle.
Inlägg: 6
#4707
Hej alla igen !

Nu har jag suttit i bilen och funderat och har riktigt många idéer i huvudet som jag vill göra. Bara det att jag måste ta ur fingret. Men det stora kruxet är att jag ska göra ett web-baserat system och det jag vet inte är vad i vilket språk man ska skrivat i och jag vill lära mig detta språk till grunden. Det är PHP eller ASP.

Det jag ska bygga upp är ett litet community likt Myspace men inte riktigt. Vill inte avslöja för mycket.

Mvh
MIcke
Inlägg: 800
Tack mottaget: 29
#4708
I bilen föds många idéer!  :-D

Vad gäller ASP och PHP så höll jag på att slita mitt hår. Det finns många åsikter om vad som är bäst och det är väl upp till var och en att avgöra vad passar bäst.
Det verkar dock som allt fler går över till php. Där finns redan så mycket gratis-kod att hämta på nätet, om jag förstått det rätt.

Finns säkert fler här inne som har bättre koll än jag dock  :roll:
Grundare av foretagande.se
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#4709
Ang företagande i hälsa så kan man kanske få tips i en bok jag just läser som heter Kanariefåglarna ryter www.kanariefaglarna.com isbn 91-631-7909-1 den är på 250 sidor och den som inte kan starta upp något från den finns inte. 😃 😃
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#4710
Mycket är även miljörelaterade frågor, något som jag tycket borde ha en egen rubrik. Men jag kanske är lite för tidig i detta forum för det och kan återkomma innan det blir försent där det inte redan är det.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 6
#4711
Bilen är som ni sa en bra idé källa. Dock så har jag fått idé torka. Men jag vill göra en sak dock vet jag inte om man tjänar på det. Är det lönsamt att använda sig av SMS betalning eller ?

Det är ju inte stor summa det handlar om. Det är ju typ 5-10kr per sms efter alla andra avgifter vad jag har fattat. Då måste man ju ha en riklig åtkomst och ett stort intresse. Skulle ju vara kul att starta upp ett bidplay men det är som det låter ett spel och då är det ju en jäkla massa olika skatter och andra paragrafer man måste gå igenom. Har varit i den svängen att haft idéerna och varit nära på det. Men så stoppades vi när vi fick räkna på det och såg att det gav inget. Det skulle bara varit rullians på det och vi skulle få jobba häcken utan några kronor till övers. Visst jag vet om att första 2år så är det svårt att plocka pengar ifrån företaget. Men det jag är nu ute efter som ni ser är att få igång en enskild firma och sedan tjäna på det men ändå gå rätt till väga.

Aja, nu kan man nästan tro att detta skulle vara min blogg. Men hoppas någon läst igenom detta och kollat upp det. KOM med förslag på VAD man kan tänkas börja med. Har haft funderingar på att starta upp en tjänstfirma, som åker runt och hjälper privatpersoner med deras hemnätvärk och datorer. Enklare installationer och sedan ge dem rådgivning till vad de ska ha förnågot i deras behov etc. Den firman har jag tänkt på länge.

Aja, fårse vad som blir av. Säg vad ni tycker om den idéen ? Vad försorts sedlar är det ifrån skatteverket man behöver ?

Mvh
Micke

Ps. Jag glömde och säga att jag inte är intresserad av naturprodukter och hoppas att den debatten inte blir för urartad Ds.
Inlägg: 456
Tack mottaget: 1
#4712
[quote author=lars arenander link=topic=1569.msg11858#msg11858 date=1189202765]
Mycket är även miljörelaterade frågor, något som jag tycket borde ha en egen rubrik. Men jag kanske är lite för tidig i detta forum för det och kan återkomma innan det blir försent där det inte redan är det.
[/quote]

För tidig?? Miljöfrågor är väl högst aktuellt...
Inlägg: 1616
Tack mottaget: 3
#4713
Jag tror duska se det med glimten i ögat Deji ;-)

Ezcimo, 10 kr sms betalning om den blir lönsam beror på hur många kunder du måste ha som utnyttjar tjänsten. Och vad dina preferensramar är för att täcka dina initiala och löpande kostnader i verksamheten. En del pengar försvinner redan vid varje inledande sms vilket telebolagen inte är sena med att ta ut. Även de som erbjuder smsm betalning ser till att tjäna sin hacka på det du säljer vill du ha ut tio kronor per sms ska du i så fall göra ett påslag beräknat på vad kostnaderna är för varje sålt sms. Jag har för mig att ex mosms.se redovisar detta hyfsat bra.

Att välja mellan asp eller php beror sig på dina begränsningar. Vilket programspråk behärskar du själv bäst, kan finna flest leverantörer av som behärskar koden eller har stöd av till ditt tilltänkta eller redan avtalade webbhotell.

Med vänliga hälsningar

Magnus Olsson
Uddatorp AB


Må väl!
Inlägg: 162
#4714
Åk på marknader och festivaler och sälj.
Du kommer direkt i kontakt med tusentals hugade spekulanter.
Hittar du inget bra att sälja, så har jag.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.