Vilken företagsform ska jag välja ????

Clas - startaforetag.se
Många tänker sig inte för, eller tar väldigt lätt på valet av företgsform. Det börjar som oftast med en enskild firma, utan att veta om vilka andra alternativ man har, vika rättigheter och skyldigheter man har, samt vilka risker man tar.



Statistiken visar att dom aldra flesta vill starta aktiebolag men faller tillbaka på enskilt firma eller handelsbolag när frågan om dom 100.000sek dyker upp!



Vi i http://www.startaforetag.se/ föreslår en företagsform som ger dig alla fördelar och rättigheter som ett vanligt svensk aktiebolag, utan att behöva lägga 100.000sek !!!



Välkommen för mer information!

http://www.startaforetag.se/
355
1
Kontakta [b][url=http://www.bolagskraft.se]Bolagskraft i Malmö AB[/url][/b] [br]Här kan du se, till skillnad mot denna sidan, att man tar 7,5% av din omsättning för att vara arbetsgivare(du hyr F-skatte sedel), man sköter bokföring, fakturering till kunder, står för försäkringar, sociala avgifter och betalar ut lön eller utgifter du har i ditt entreprenörskap. [br]Jag ser ingenstans något om kostnaden för att starta filial. Eller är det gratis?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.