Inredning för barn

2
Funderar på att öppna en affär med möbler och inredningsprylar för barn. Har hittat ett företag i Danmark som har intressanta saker. Efterfrågade en prislista men fick till svar att de arbetar enligt JIT-principen och enbart säljer större kvantiteter, minst en 20 fots container. Först när jag kan beställa en sådan kan jag få en prislista.

Hur ska jag veta om jag har råd att beställa en container med produkter innan jag fått se en prislista? Och hur mycket ryms i en sådan container egentligen?
758
1
Det kanske är som så att dessa säljer enbart till grossister och inte till [br]detaljhandeln. Låter nästan så på den mängd dom kräver att man ska [br]beställa. Du kan väl fråga dom, om dom i sin tur har grossister som du kan [br]köpa ifrån. :o
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2
Skickade ett mail, de hade inga grossister här i Sverige tyvärr, bara återförsäljare, antar att det är stora kedjor som ToysRus, kan man köpa störra partier av dem eller kanske samfrakta på något sätt med andra? Jag vill verkligen ha deras produkter.
355
1
Om du börjar i den ändan och sedan skaffar dig kontakter på samma varor. [br]Ser det finns flera företag som säljer leksaker från toysrus i Sverige som: [br]http://www.fisher-price.com/se/legal.asp [br]http://www.shopping.se/spel/TV-spel.htm [br]Sedan vet jag du kan få tag i nästan samma grejer från Hong kong och Singapore. Jag menar de flesta är tillverkade i Ostasien.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.