Starta företag i byggbranschen

Skapad - Senast uppdaterad
Hej
Mitt namn är Joakim, jag är 25 år gammal och arbetar idag på en redovisningsbyrå med ekonomiska och administrativa frågor vid sidan om mitt egna företag, Innovationsinvest i Stockholm AB. Jag ser stora framtidsmöjligheter inom byggbranschen och söker därför samarbete med en eller flera personer aktiva inom detta område för att tillsammans bygga upp ett framgångsrikt företag. Personen/personerna jag söker skall vara aktiva i byggbranschen idag, ha ett eget företag eller vara intresserad av att starta eget företag.

Min tanke är att hitta en samarbetspartner med verksamhet inom murning, snickeri, takarbeten, husbyggnation, plattsättning, betongarbeten, plåtslagning, målning etc. Exakt vilken inriktning på verksamheten är jag fortfarande helt öppen för.

Jag har möjligheter att hitta välutbildad och arbetsvillig arbetskraft från Portugal för arbete i Sverige, tack vare mina språkkunskaper och kontakter. Detta tror jag skulle kunna utvecklas och skapa stora möjligheter och fördelar för ett expansivt företag. Denna aspekt är speciellt intressant på lite längre sikt, med tanke på den generationsväxling som väntar inom många företag i er bransch.

Jag har erfarenhet inom ekonomi, kundservice, kundkontakt, offertskrivningar, bokföring, administration, myndighetskontakter, språkkunskaper, goda möjligheter att få kontakt med utbildad arbetskraft i Portugal, stor arbetsförmåga samt en stark vilja att lyckas.

Ni har branschkunskap, branschkontakter, erfarenhet av arbetsledning samt vilja att arbeta hårt för att lyckas. 

Tillsammans har vi goda möjligheter att bygga upp en lönsam verksamhet med goda framtidsutsikter!

Om detta låter intressant, ber jag Er kontakta mig omgående för ett förutsättningslöst möte där vi kan framföra våra synpunkter och undersöka möjligheterna till ett samarbete.

Med vänliga hälsningar,
Joakim

E-mail: info@innovationsinvest.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.