Bokföringssajt

1165
Nu skall ni få en idé som jag tror fungerar.

Här på forumet ställs väldigt många frågor om tämligen basala saker inom bokföringen. Jag ser framför mig en sajt som pedagogiskt och bra kan undervisa företagare i bokföringens underbara värld.

Fyll den med reklam, krydda med att sälja filmer där olika specialer gås igenom, som Deklarera, Inventera, Bokslutet, Skatteplanera etc. Kombinera med ett paket som ger rätt till en halvtimmes konsultation för att bolla idéer och förslag.

Krydda med länkar till andra bra ställen för den som vill veta mer.

Uppenbarligen är böcker ingenting som gäller längre, utan det måste finnas på nätet 365/24. Naturligtvis laddar man hem filmerna från nätet, eller tittar på dem på hemsidan. Att gå en kvällskurs i bokföring har ingen tid med, man skall helst komma på att man vill bli förrtagare på måndagen och på fredagen sitta med bokföringen til sitt nystartade företag. Jag har ingenting emot den entrepenörsandan, tvärtom är den underbar, men det blir ju en del kunskapsklyftor... Som man kan fylla med en sådan sajt.

223
Lära sig bokföring hemma i soffan, med bokföringsprogrammet i det ena fönstret och filmklippet i det andra. I like![br][br]Jag tar ett spadtag på affärsmodellen:[br]"Lär dig bokföring"-filmerna är bra, instruktiva, proffsiga, många och framförallt gratis.[br]"Bokslutsfilmen" däremot, eller "Smart skatteplanering med Kalle Kula (f.d aukt. revisor)", kostar en slant.
90
Jag skulle absolut köpa filmen "Skatteverkets informationsvideo"... Tips o tricks på video.. its the shit. Skaffa skådisarna o kör bah  :vissla
Stefan Olin

Det finns inget jag inte kan, bara saker jag inte har lärt mig än!
22
Har det hänt något med denna idén?  ;)
22
Jag är på för en sån här idé...
223
Kom igen nu swetrot! Vad händer? =D
8
Är det ingen som vill köra igång? Då blir jag väl tvungen, dårå. Kanske skulle sno idén och göra det till en en underavdelning på [url=http://blogtrain.se]http://blogtrain.se[/url]?[br] :D
===========================
Missa inte min blogg på http://blogtrain.se
Full av av smarta IT-tips för dig som företagare
151
Hur gick det med det där? Jag är nästan sugen på att sno idén om ingen annan tar den.
MVH Richard Andréasson
22
Jag är också sugen på idén. Man kanske kan slå sina kloka huvuden ihop?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.