Hjälp att hitta namn för mitt företag?

8
Hejsan!

Det är dags för mig att starta en webbutik/verksamhet försäljning av moderna möbler och jag vill satsa mer på internetförsäljning. Just nu har jag ingen aning om vad företaget ska heta därför tänkte jag om ni skulle kunna komma med förslag till namn som kan förknippas med försäljning av moderna soffor t. ex.

Jag har tänkt på namn som imobelcentrum.se tyckte låter lite som populära iPhone, itunes 🙂 men "i" behöver ju inte läsas som "ay", bara så att det är snyggt... eller DMmöbelcentrum, DMinteriör, Ultramobler, Soffvision, Soffkoncept... låter tråkigt?

Skulle vara tacksam för några förslag!

640
5
Hej! [br][br]Har du inte en stor plånbok eller ett väl inarbetat varumärke är det kanske bättre att du satsar på att ha ett namn som väl beskriver din verksamhet redan i URL en. [br][br]Kika på Google key word tool så ser du vad folk söker efter och kan på så sätt hitta "rätt" namn. [br][br]MVH[br][br]R
8
[quote author=Robaino link=topic=7461.msg34395#msg34395 date=1281201238][br]Hej! [br][br]Har du inte en stor plånbok eller ett väl inarbetat varumärke är det kanske bättre att du satsar på att ha ett namn som väl beskriver din verksamhet redan i URL en. [br][br]Kika på Google key word tool så ser du vad folk söker efter och kan på så sätt hitta "rätt" namn. [br][br]MVH[br][br]R[br][/quote][br][br][br][br]Hejsan![br][br]Jo, jag har tänkt på det men jag vill gärna ha ett bättre förslag på ett namn. Google key word tool något som jag inte viste om. Tack för tipset! [br] [br][br]Hälsningar/Djamshid
21
Hade inte du en tråd här? http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,7462[br][br]Du har nog fått alla tips du kan få. Kolla runt på andra liknande företag och Google Keyword Tool för inspiration.
Internetentreprenör - Bloggar på JohannesLarsson.com
8
[quote author=Jontz link=topic=7461.msg35376#msg35376 date=1284530438][br]Hade inte du en tråd här? http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,7462[br][br]Du har nog fått alla tips du kan få. Kolla runt på andra liknande företag och Google Keyword Tool för inspiration.[br][/quote][br][br]Hejsan![br][br]Nu har det redan löst sig för mig. Tack iaf för ditt svar :)
1
Ge verktyget http://www.globalnaming.com ett försök. Jag har skapat bra namn med det tidigare. Då får du även en verifiering på många språk, domänkoll mm. samt en rapport på ditt nya namn.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.