Sätta i hop en affärsplan !

7
Hej Alla på detta forumet !

Någon som är en hejar på att skriva affärsplaner och presentationer ?
Jag kan presentera allt verbalt men att få det i skrift är absolut inte min starka sida. Det som skall skrivas en affärsplan om är en handikapp anpassad Resort i Thailand och skall främst användas gemtemot finansiärer i syftet att sälja ut andelar i olika steg i själva huvudbolaget som äger och driver Resorten.

MVH
Daniel
1
Hej Cerocito, Jag har själv skrivit en affärsplan för en tid sedan och använde mig av följande mall: http://www.dokumera.se/affarsplan_4397_dd.html Hoppas att detta kommer att hjälpa dig, Mvh, Ruskie
822
48
Här har du en rad tips och hur du bör utforma din [url=http://www.foretagande.se/Skriva-en-affarsplan.html]affärsplan inkl gratis mallar[/url] som är framtagna av experter. Mitt tips är att du väljer ut de stolpar eller delar du vill ha med. Sen börjar du att fylla på några meningar på varje punkt. Bara du kommer igång så brukar det lösa sig, sen går det av bara farten. Det finns konsulter som kan skriva din affärsplan för runt 5000kr men jag tror du löser det bra själv :) Lycka till!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.