Startsida

Försäkring av lösöre osv..

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Hej!
Har enskild firma, och undrar bara om min privata hemförsäkring täcker även mitt företags prylar? Det är dator och liknande saker till ett ungefärligt värde av 30000.
Nu vet såklart inte ni vad jag har för hemförsäkring, men det är en standardvariant. Undrar om det kanske finns någon grundregel som att man alltid måste teckna företagsförsäkring för att prylarna ska täckas eller så?
Tack!
Inlägg: 1324
Tack mottaget: 2
#7864
En hemförsäkring brukar INTE täcka dessa saker. Men kolla med försäkringsbolaget.

Hans


Inlägg: 720
#7865
Hemförsäkringar gäller inte och vad som är ännu viktigare att tänka på är att en privat reseförsäkring INTE täcker när du är på tjänsteresa.
Inlägg: 205
Tack mottaget: 1
#7866
De flesta försäkringsbolag har en småföretagarförsäkring som borde funka för dig. Den kostar runt 200:- / månad och skulle täcka ex. brand eller stöld av ditt lösöre. Ring ett försäkringsbolag och fråga eller ännu bättre, anordna en infoträff med en försäkringsmäklare. De är alltid, enligt min erfarenhet, gratis.
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#7867
Jaf tittade på en sådan för länge sedan och när man lusläste den var det inte mycket man fick för pengarna och hög självrisk var det. Jag tror knappast att tiderna blivit bättre men jag kan ha fel.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.